![]() |
genelde herkes aynı kadro koymus :) bize defansın sağına adamda lazım serdar sakatlandı kaldık aliye bari düzgün bir adam alalımda yerli sağ tarafa serdar sakatlandığında aliye kalmayalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mesela: Maldini, Gallas, S. Ramos, Abidal, Grosso vs. |
Rüştü İ. Kaş - İ. Toraman - Baki - İ. Üzülmez S. Özkan - Cisse - Tello Holosko - Bobo - Delgado eğer Tello oynayamazsa Rüştü İ. Kaş - İ. Toraman - Baki - İ. Üzülmez Cisse Ali Tandoğan - - - - - - S. Özkan Delgado Bobo - Holosko veya solda Aydın sağda S. Özkan da olabilir. ah Koray ah. senin gibi jokeri verenlerin!!! |
bence yanlış bir topic. bu takımın hocası ertuğrul sağlam sürekli bu futbolcularla beraber gece gündüz. kimin antremanlarda iyi olduğu kimin kötü olduğu sahaya çıkan 11 bu şekilde belli olunur. ben bir anımı anlatayım. basketbolcuyum. sürekli ilk 5 çıkar idim ama son 1 ay hiç antreman yapmadım ama yinede kendimi hazır hissediyordum fakat hoca beni maçta hiç oynatmadı sebebini sordum. sen 1 ay boyunca hiç gelmedi doğru dürüst çalışmadın ama basketi senin kadar bilmeyen arkadaşın sürekli geldi ismin adana için çok önemli ama bunu yapmak zorundayım demişti. bu her spor dalında böyledir. onun için kadro seçimini hocaya bırakmak lazım. ama şöyle bşey var ben ali tandoğanı hiç beğenmiyorum 1-2 senedir fakat şuanda başka alternatif yok serdar k. iyileşene kadar. saygılar. |
rüstü ali- toraman- kas- üzülmez Higuen-cisse- tello delgado bobo-holosko |
Alıntı:
bu arada dissappear a katılıyorum. Kadroyu tamamen şu olsun die belirlemek çok sağlıklı değil. Ertuğrul hocamız acemilik dönemlerini atlatmaya başladı artık ona kadro seçimi konusunda güvenebiliriz bizim düşündüklerimizi o da rahatlıkla görebiliyor. Bizden çok daha fazla veriyle buna karar verdiğine göre yorum yapabiliriz ama yargılamamız biraz anlamsız olur. |
Türkiye`de Saat: 02:25 . |