![]() |
her zaman söylediğim gibi nobre gönderilmemeli ve de küstürülmemeli beni mahcup etmedi ayağına sağlık mert nobre inşallah bu sefer devamını getirirsin |
Bu Nobreyi Ben Fenerde İkende sevmezdim Şimdide Sevmiyorum Bence güsel oyuncu değil Sap gibi adam ben Olsam daha iyi oynarım |
nobre herzamanki gb 2. devre açıldı yine umarım sezon sonuna kadar böle devam eder o gol atınca daha bi mutlu oluyorum sanki :) |
süperdik bugn ama artık ertuğrul hoca şu nobreye karşı takıntısından vazgeçmesi lazım bobo bgn çok formsuzdu biraz daha erken nobreyi oyuna sürebilirdi erken geçseydik3lü forvete belki daha erken bitirirdik işi..bence artık nobreye biraz fazla şans vermek gerek..belkide bu gol bizim şampiyonluk golümüzdü...beşiktaşımmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyy:):) |
Alıntı:
|
bobo'ya tanınan şans kimseye tanınmadı bugüne kadar. tamam en golcü bobo ama aldıı süreye bakıp değerlendirelim. bence 10 milyon euro falan veriliyorsa gitmeli... oyuna katkısı hiç olmadı olmayacak da. neyse işte mutluyum kazandık , tşk.ler nobree :D |
BOBO Arkadaslar noluyo ya hemen bobo yu sattinis hayrett ediyom bazen ya inanilir gibi degil ne cabik alip satmayi seviyosunus adam bi iki mac kötü oynadi diye hemen satilsin denilmeye basladi iste sabirsislik bu cok komik ya vallaha daha iki haftaya kadar satilmasin en iyi futbolcumus gibi yazilar okudum simdi böyle olamaz ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
maçı izleyemedim ama sanırım bobo gene baya gol kaçırmış. Böyle dönemleri oluyor bobo nun hemen küsmemek laızm bi iki maç sonra kendini bulur gene önemli olan onun form düşüklüğünde diğer oyuncularımızın öne çıkması bugün nobre de olduğu gibi... |
Alıntı:
SONUNA KADAR BOBO |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:51 . |