![]() |
Sağlam:''Maçın Hakkını Son Gol Verdi''... "Maçın hakkını son gol verdi" http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...lSaglam007.jpg Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Konyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "Son dakikada attığımız golle kazanmak da güzel. Maçın hakkını son dakikadaki gol verdi de diyebiliriz." dedi. Ligtv.com.tr'nin derlediği açıklamalarında Ertuğrul Sağlam saha ve zemin şartlarının elverişli olmadığını belirterek, "Bir defa çok aşırı bir soğuk ve zeminin buz olması, kazanmak isteyen takım için kötü bir ortam yaratıyor ve bugün biz bundan etkilendik. Ama bu şartlarda bile futbolun doğrularını yapmaya çalıştık. Özellikle ikinci yarıda çok güzel şeyler çıktı ortaya. Bunun için futbolcularımızı kutluyorum." dedi. Sağlam gol yollarındaki şanssızlıktan da yakınarak, "Geçen maç, bu maç ve Vestel Manisaspor maçı dahil son maçlarda çok gol kaçırıyoruz. Kaçan bu gollerde şansszılık da rol oynuyor. Biz pozisyonlara girmeye devam edelim, zamanı gelince yakaladıklarımızı da atacağız ve bu hem biz hem de taraftarlarımız adına çok iyi olacak." dedi. Son dakikada gelen golün Beşiktaş'ı hak ettiği galibiyete taşıdığını belirten Sağlam, "Son dakikada attığımız golle kazanmak da güzel. Maçın hakkını son dakikadaki gol verdi de diyebiliriz." dedi. Nobre'yi oyunu değiştirmek adına oyuna soktuklarını belirten Sağlam, "Rakip sahaya oyunu yıkmamızın ardından orada hava hakimiyeti olan Nobre gibi bir futbolcumun olması daha iyi olacaktı. Delgado'da da yorgunluk alametleri vardı. Nobre'yi oyuna alıp Delgado'nun boşalttığı alanı da Serdar'a teslim ederek bu hamleyi yapmnak istedik" dedi. Saha şartlarının ağır olduğunu belirten Sağlam, "Bu şartlarda Konyaspor'u burada yenmek çok zor. Zeminin buz olması ev sahibi takım için büyük avantaj ama bugün oyunun hakimi bizdik. Kazanmayı hak eden de bizdik." dedi. Transferde düşündükleri isimlerin olduğunu belirten Sağlam, "'Yanlış isim almaktansa doğru ismi geç almak daha iyidir' diye düşünüyoruz ve arayışlarımızı sürdürüyoruz" dedi. |
sana güveniyoruz hocam |
hocam senden tek istedigim maç berabereyken higuan nobre ve benzerı oyuncuları 80 veya 85 alma 70 felan al adamlar maça ısınana kadar bitiyor dogru duzgun birşey yapamıyorlar |
Alıntı:
|
Ertuğrul Hocam yıne rahat bı maç izleyemedık bırde benım anlamadığım Serdar Özkanla neden başlamadık anlayamadım gıttı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hocam nobreyi bi kenara atma önyargını kaldır ortadan nobre iyi adam bize lazım olcak lig uzun maratonn |
Alıntı:
|
hoca iyi hoca bkalım sene sonunda da böle görelim sizi |
ya hocam sen oyuncu değişikliği yapana kadar ben çatladım. bu gibi durumlarda her zaman bu kadar şanslı olamayabiliriz... kazanmak güzel böyle devam inş. |
nereye kadar son dk golleriyle gidicez yaa farklı yenmenin tadı hiçbişeyde yok neticede biz son dakikalarda golde yiyebiliyoruz 5 dk da beşiktaş hüsranla sonuçlanmasın |
Katılıyorum.Ama nce boboya çk sabretti.Daha 35 te söyledm ben bobonun çıkması lazım die.O zaman nobreyi alsa daha çabuk alabilrdik sonucu.Bobo kötü demiyorum ama bu maça hazır olmadığı 30 da 35 te gözktüki... |
ŞAMPİYON YAP BİZİ HOCAM |
ertuğrul hoca sezon başından beri bu durumlarda oyuncu değişikliğini 85. dakikada yapıyor. |
inşallah diğer maçlarda şansa ihtiyaç duymayız... nobre de ısrar edilmeli , 1-2 hafta bobo yu kenara çekmek lazım |
boboyu bu takimda kimse kenara cekemez nobre bi gol atti diye kahraman yapmayalim adami simdi bobonun bize kazandirdigi maclarida unutmayalim ama kulaginin cekilmesi lazim ayrica son dakikada degil ilk yaridada bitirebilirdik maci tandoganda azicik beceri olsa ilk yari skoru 1 2 olurdu ama ali 3 metreden gol kaciriyor inanamadim futbolcu olmadigini soylemistim adeta kanitladi bugun |
maçın hakkını gol verdi buraya kadar doğru yalnış olan neden serdar ile oyuna başlamadığımız........ |
soy adına yakışır bi takım kurma yolunda ilerliyor !! istikrardan yanayım ne olursa olsun arkasında duramamız gerekir hatta gerekirse yanındakiler gönderilsin ( s.engin ) ama hocamız kalsın |
genel görüş Serdar Özkan ın neden oynamadığı sanırım buna ben de katılıyorum. Ali Tandoğan antremanlarda ne yapıyorsa Ertuğrul hocamızın gözüne giriyor ama maçlarda geçekten çok yetersiz bir performans ortaya koyuyor. İ.Kaş bence sağ bekte oynamaya uygun hale gelebilir. S.Kurtuluş dönene kadar sağ tarafta İ.Kaş ve S.Özkan oynamalı bence... bir de yukardaki arkadaşın son dediğine katılıyorum Sinan Engin bu takımda fazla tutulmamalı ilk fırsatta yol verilmeli. Son olarak Nobre konusuna gelince, adam Konya yı seviyor Fenerde de bizde de Konya ya golleri var aslında bu dikkate alınacak bir istatistik mi bilmem ama Türkiye de böyle ayrıntılar önemli oluyo bazen, gene attı Konya ya ipten aldı bizi umarım böle devam eder... |
iyi de hocam 73. dakikaya kadar oyuncu değiştirmedin hadi onu geçtim 73. dakikaya kadar Ali Tandoğan'a nasıl katlandın? |
evet hocam ya neolur bu ali tandogana birdaha forma verme , futbolcu falan deggil o adam eger puan kaybi olsaydi bunun en büyük sorumlusu ali tandogan olurdu ama cok sükür 3 puani zorda olsa aldik |
Türkiye`de Saat: 12:37 . |