![]() |
ilk kez beşiktaşımızı canlı canlı seyrettim:) evet arkadaşlar beşiktaşımızın konyasporla olan maçını stadyuma gidip izleme şansı yakaladım ve izledim gerçekten çok farklı bir duyguymuş beşiktaşlı oyuncularımızı görmek cıplak gözle daha farklı oluyormuş zemin o kadar kötüydüki anlatamam biz trübünde resmen donduk saha zaten buzdu beşiktaşımız tam anlamıyla performansını sergileyemedi son anlarda zemine alışıp gerçek gücünü yavaş yavaş ortaya koydu holosko her hamlesinde yere düştü ama elinden geleni yapmaya çalıştı o şartlar altında bile müthiş ti tek kelimeyle beşiktaşımızı canlı canlı seyretmek inşallah bir gün inönüyede giderim allah nasip ederse:) |
inşl. gelirsin inönü daha da başkadır :):) |
inönü bi baaskadr allah dunyada bütün herkese nasip etsın ap ayrı birşey |
inönü yeri başka cennet in yeri başka benim için şuana kadar 3 kere ünönü ye gittim walla resmen o havayı yaşamak gerekiyor :) |
senin adına sevindim ama mutlaka inönüye gelmen lazım oranın atmosferi başka hiçbir yerde yok beşiktaşlı olmak inönüde bambaşka |
Ben daha o şerefe uzanamadım.Ama fb maçına gidicem bnu sene inönüye... |
bende maça gittim gerçekten çok soğuk bir hava vardı ve zemın ınanılmaz kötüydü boluda çorba molası verdik :D otobüse geri bindik ama donmuştu çalışmadı gidene kadar otobus 4 kez arıza yaptı maç başladıktan 10 dk sonra girebildik herşeye rağmen çok güzeldi |
ben hiç deplasmana gitmedim ama inönüde 8-10 maç izlemişimdir ilk gittiğim maç Türkiye'de bir ilkin gerçekleştiği maçtı samsun maçıydı 5 kırmızı kart:S |
kardes bende ordaydim eski yesilde malasef bjk tr]n]nden b'let bulamadim 2.golde herseye ra[men sevindim adamlar dovuodu beni |
Bende fazla gitmedim ama inönü müthiş oluyor.bu aralar çok gitmek istiyorum ama olmuyor.rüyalarıma giriyor artık.ehliyet alır almaz her maça gelicem. |
Türkiye`de Saat: 23:55 . |