![]() |
sinan enginin konya maçı sonrası transfer acıklaması http://www.karakartal.com/images/hab...in034_1201.jpgGOL BJK yazın Turkcell 4504'e gönderin, 50 SMS'e Beşiktaş’ın Turkcell Süper Lig’in ikinci yarısındaki tüm gol videolarını cep telefonunuzdan seyredin. "Yabancı stoper alacağız" Turkcell Süper Ligi'nde Beşiktaş'ın, Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından, Beşiktaş menajeri Sinan Engin hakettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Konyaspor karşısında iyi bir futbol oynadıklarını söyleyen Sinan Engin, "Şampiyonluğa oynayan bir takım gibi oynadık. Bir çok gol pozisyonuna girdik ama maalesef değerlendiremedik. Sonuç olarak karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını bildik. Hakettiğimiz bir üç puanı hanemize yazdırdığımızı düşünüyorum. Konyaspor'u sergilediği dirençli futboldan dolayı tebrik ediyorum. Bu sahada bu kadar koşmak, pres yapmak gerçekten çok zor." dedi. Maçın hakemi hakkında sert eleştirilerde bulunan Sinan Engin, "Hakemler gördüklerini vermek zorunda. Hem bizim için hem de rakipler için. Oyunun akışına göre karar veriyorlar. Biraz daha cesaretli olmaları gerekir." dedi. Transfer konusunda da açıklamalarda da bulunan Sinan Engin; "Bir tane iyi oyuncu transfer etmek istiyoruz. Hocamızla beraber bunun araştırmasını yaptık ve defans hattına bir tane yabancı transfer yapmayı düşünüyoruz. Ancak bu konuda çeşitli sıkıntılar yaşıyoruz. Transfer yapmak için sadece futbolcuyla anlaşmak yetmiyor. Parayı veriyoruz ancak futbolcu ya gelmek istemiyor ya da kulübü bu transfere izin vermiyor." dedi. Kaynak: Karakartal.com |
bence bu transferde cok ümitlenmeyin bence cok sıradan bi transfer daha geliyo:( |
:( :( :( |
Yabancı gelirse higuaini yollayacaklar, gitmesin o herif ya ilerde üzülürüz gibime geliyor... kiralık olsa süper olur seneye |
bu saatten sonra adam gibi bir defans alamıcaz aha buraya yazıyorum!!!! yönetim uyuma sezon sonuna adam baq bari |
inş. adam gibi birini alırsınız... |
yabancı transfer kaliteli olmalı yoksa almasınlar |
sinan engin yine boş boş konuşmuş..dha.nın haberine göre salı günü mısırtiç midir mısıroviç midir o gelcek baselden alın size büyük topçu :( :@ |
bahane yok sinan aga senin görevin icraat bahane arama |
en kötü hali toroman gibi olmalı 2. diattayı kaldıramayız :@:@ s.enginde Ertuğrul hacıyı rahat bıraksın karışmasın işine !! |
Sende fos çıktın sinan! |
Alıntı:
|
toraman gibi birisi daha olmasinda ne olursa olsun ayaga top yapabilen biri lazim ve bugunku macta gordugum kadariyla cisse cok yalniz kaliyor orta sahada oraya adam alinmali besiktasin ideal sistemi 4 5 1 olmali |
bana kalırsa defansa topçu alacaklarsa higueni göndermemeleri lazım eğer higuen gidecekse almasınlar yaşı genç topçuyu ne gönderiyorlar gönderceklerse ricardinho yu göndersinler yaşını almış gidiyor adamcağız üstelik bu sene fazla birşeyde katamadı sakatlılar yüzünden tabiki ama yinede gönderilecekse rico gitsin higuen kalsın bence vede hermaçta oynama fırsatı verilmeli oynatılmayan adam takıma nasıl faydalı olur tartışılırrrr |
Ne oldu sezon başı yapılan transferlere sallıyodun? öyle kolay olmuyomuş demek istediğin adamı alıp getirmek.. |
Türkiye`de Saat: 04:55 . |