![]() |
F.B kıyası Arkadaşlar son zamanlarda dikkatimi çeken bi olay var o da bizim yönetim ve futbolcularımız sürekli kendilerini veya alacakları futbolcuları fenerli futbolcularla kıyaslıyor.Bu kıyaslamalar bence küçük takımların işi veya kendini ıspatlamak isteyenler için.örnek olarak da en son delgado'nun lugano söylemiydi.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? |
aynen ya yöneticilerimizde bunu yapıyor neden hep eziklerin futbolcularını bizim oyunculara örnek gibi gösteriyolar anlamıyorum.. he birde r.carlos mu iyi tello mu iyi ya ne alak ya tabii ki tello bunu kıyaslayanı bilmiyorum ama belirteyim dedim..Febenin futbolcularını almasınlar ağızlarına ya artık sıkıldım valla... |
bir tek yönetim deil bazen bu forumda da rastlıyorum.bazı arkadaşlarımız da bu tuzağa düşüyor.kendimdimizi küçük düşürüyoruz bence. |
çok saçma geliyo banada |
bnde katılıyorum ve son derece rhatszmm... |
yakışmıyor |
bencede sizce |
Bence de işimize bakalım.Biz zirvede tamamlarsak ligi zaten futbolcularımızın hakkını verirler.Ne demişler hatice değil netice ya da lafla peynir gemisi yürümez. |
katılıyorum yaa başka örnekmi yok başkaları bizi örnek alsın şu eziklerle kıyaslanmak bize hakarettirr.... |
çooookkkk sinirlendimmm |
Türkiye`de Saat: 15:10 . |