![]() |
Bobo yolcu Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo, Konya maçının ardından FANATİK’e yaptığı özel açıklamada sezon sonu takımdan ayrılacağını söyledi. Sezon başından beri Fransız kulüpleri St. Etienne ve Marsilya’dan baş döndürücü teklifler alan Brezilyalı futbolcu, yönetimin talebi doğrultusunda sözleşmesini 2010 yılına kadar uzatmıştı. Türkiye’den ayrılmayı kafasına koyan Bobo’nun bu düşüncesinde, Brezilya Milli Takımı teknik direktörü Carlos Dunga’nın da etkisi olduğu bildirildi. Dunga’nın etkisi Daha önce Siyah-Beyazlılar’dan ayrılmayacağını söylerek 800 bin Dolar’lık ücretini 1 milyon 200 bin Dolar’a çıkaran yıldızı, Dunga’nın telefonla arayıp, kendisini izlediğini söylemişti. Brezilya Milli Takımı forması giymenin en kolay yolunun öncelikle İspanya gibi Avrupa’nın gözde liglerinde oynamaktan geçtiğini belirten Bobo, “Sezon sonu garanti ediyorum. Gideceğim ancak Beşiktaş’ı atacağım gollerle Türkiye’de lig ve kupa şampiyonu olarak bırakacağım” dedi. |
bence yönetim simdiden alternatif aramaya baslasin cünkü bence bu haber gercek ve gitmesi cok dogal. simdi tek soru besiktas´in bu transferden ne kadar para kazanacagi cünkü gitmek isteyen futbolcuyu zorla tutamazlar. 10 mio. alsak süper olur. onun yerine 2 tane üst düzey futbolcu aliriz. |
takımda en iyilerden bobo umarım gitmez ama gidersede onun yerine iyi futbolcu aramaya başlamamız lazım |
habere her ne kadar inanmasamda yönetim holaskoyu aldıktan sonra boboyu gözden çıkarabilir diye düşünüyorum |
bobo beşiktaşta çok mutlu olduğu kovuladığı sürece beşiktaşta kalmak istediğini söylemişti inş gitmez ona ihtiyacımız var eğer giderse güzel bi fiyata gideceği kesin |
bjk ne zaman iyi gitse bu tür haberler cıkıyor alıştık bunlara kolpa basın !! |
umarım yalan haberdir bizi bırakmaz bobo |
bigün gidicek zaten orası kesin ama bu kadar çabuk beklemiyodum bobo giderse büyük bi kayıp olur bizim için |
bütün gazeteler aynı şeyi sölüyo arkadaşlar sewgili bobo yolcu heralde. gitmeee::(:(:(:( |
bobo bence yolcu ama umarım beni yanıltır onu çok seviyoruzz...o da bunun farkında bence şöyde bir durum var 2010 a kadar sözleşmesi var o gün serbers kaldığında külübümüz para kazanamazsa o zman daha çok üzülürüm inş...gitmezzz...yolun açıık olsun......... bizi bırakama BOBO |
evet bobo.nedense ben bobo nun adını duydugum zaman bile tüylerim diken diken oluyor mutluluktan artık beşiktaş ile kalıplaştırmışım ben bobo yu giderse çok üzülür belkide ağlarım ama bir gün gidecek zaten 2010 yılında bedava gitmesindense ben 1 sezon daha kalıp sonra satılmasını istiyorum ve bobo en az 20 milyon euroya gitmeli çünkü o geleceğin en büyük yıldızı her zaman söyledim ve yine söylüyorum brezilya milli takımının vazgeçilmezi olacak demiştim ve emin adımlarla ilerliyorsun bobo burda kaldığın süre içerisinde sana sonsuz şükranlar sunuyorum iyiki varsın iyiki vardın eyvallah... |
bence bobo yu satacağımız parayla , bobo dan daha iyi bi forvet alabiliriz . . . |
zorla bir sezon daha tuttuk sezon sonunda gider tabi...acıklma cok erken gelmiş inşş sorun yartmaz.... |
ya arkadaslar inanmayin Besiktas iyi giderken hep böyle haberler cikiyor bobo da biraz etkisizdiya konya macinda simdi ezik basin onu bahane ediip Besiktasimizi engelemeye calisiyorlar baktilar baska türlü durduramayacaklar...bazi arkadaslar satalim diyor yerine daha iyi bir isim alalim diyorlar bobonun yerine onun gibi genc ve kaliteli kimi alabilirsinki hangi üst düzey bir oyuncuyu 10 milyon dolara alabilirsin ancak 32-33 yasinda bonservisi elinde olan biraz isim yapmis biri gelir onunda takima hicbirsey katmayacagi kesin Bobo bence kalmasi gereken ilk isim... |
öyle ismi olur yaa.. insallah yanlis haberdir. 10 mio gelirse bok aliriz ondan iyisini ..bu yasa. Bir de Stoper lazim. Gitme bobo yawww.. :( |
Simdiden yeni bir Bobo arasinlar, veya ben onlarin yerinde olsam Higuani yetistiriim. Versinler Kiralik iste ya |
daha iyisini alacaklarsa neden olmasın. |
tahminim yalan haberdir... ama gitmesini istemem |
umarım kolpa haberdirw |
hayir ya bence yalan haber.... |
Bobo bir maç oynayıp 2 maç yatan bir futbolcu.Eğer yönetime istikrarlı futbolcu alma konusunda güvenebilsem hiç durmasın gitsin derim.Ama yönetime güven olmadıı için bobyla yetiniyoruz... |
bence haber dogru sezon sonu ricardinho ve bobo %90 gidiyor arkadaslar sımdı iş yönetımın iyi bir para kazanıp yerine güzel bir oyuncu alması lazım |
bobo yapmaa, elbet bir gün gidicegi beli, ama bizdeyken brezilya milli takiminda 3-4 mac oynayip degerine 2 ye katliyip gitsin bence, bobo'suz besiktas olmaz, onunun kalitesinde de besiktasa cok oyuncular gelmez! 15mio€ asaga satilirsa, yönetim tarihinde en büyük hatalraindan birini yapmis olur. Onun yerine de bir baska forvet alinmasin bence, borclar ödensin ve holosko nobre higuain le felan idare etsinler bence |
Canlı yayında acıklamıs diyolar ama bence 10milyon euro civarı satlırsa pek uzulmem.Umarım onun yerıne gelecek 2 oyuncu ile cok daha iyi olacağız. |
Bobo gitmemeli.Daha çok erken.Bu adam bize çok para kazandıracak eminim.Bu adamlar 8 milyon EU boşuna vermezler.Bobo'nun geleceği çok parlak. |
bobo giderse cok kotu olur ya umarıö gıtmez:( |
yalandır |
Alıntı:
|
yalan haber ya mantıklı olalm. kim şu günlerde böyle bi açıklama yapabilr ? gitmek istediğine inanırım ama böyle bi açıklama yaptığına asla. gitmesine gelince büyük kayp olmaz diye düşünüyorum. |
Kesinliklee bobo giderse çokk büyük kayıP olur bizim için gerçekten bobo gibisini bulmak zor ...ÇOk üzüldüm bobonun gerçekten kalması gerekiyoo sezon sonuna kadar degil baya kalması gerekiyoo..çok moralim bozuldu :( |
yok ya gitmesin bobo kimse onun yerini tutamaz ama bu haberede pek inanmıyorum bobo yu göndermezler ztn |
yeter laan medyaaa....adamlar ugrasacak konu bulamıor oyuncu gıdıo mıdıyoo kolpa haber lan bunlarr... |
YAWS BUNLAR HEP YALAN DOLAN |
o haberi bende okudum pek gala almadım çünkü maksatdı bjk ı karıştırmak için yapılmış bir haber ayrıca ne bobo lar geldi gitti kalıcı olan beşiktaş ve beşiktaş taraftarıdır.... bu aralar tello ya birşey olmasında!!! |
bence iyi paraya gonderılmelı...kaldıkça suyu cıkıcak en sonunda elımızde patlıycak gıbıme gelıo |
gitsin gitsinde 10 milyon eurodan aşağı gitmesin |
Türkiye`de Saat: 19:34 . |