![]() |
Yattara seneye beşiktaşa!!! Yattara Beşiktaş yolunda! Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gineli Yattara, sezon sonunda Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini söyledi. Lig TV muhabiri Can Karyağdı'nın verdiği bilgiye göre Yattara, Beşiktaş'tan teklif aldığını ve sezon sonunda da bordo-mavili ekipten ayrılmayı düşündüğünü söyledi. Yattara'nın sezon sonunda gelen teklifleri değerlendireceği ve Beşiktaş'a gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. 14.01.2008 http://besiktasforum.net/i/b.gif Kaynak : Sporx.com |
kendi fikrimi söyliyeyim bence bu adamı alır we iyi süzersek sağ kanadımız uçar ofans yönünden.Ama yattarayı alırsan defansa dönk çk iyi bir orta saha daha almamız lazım işte... |
bı bu adam lazım zaten yattara felan bu takıma lazım değil yattarada neymiş o adamı istanbula bi getirsen kesinliklşe gece alemlerinde çıkmaz.ondan sonra boşa giden paralar olur.kesinlikle ben sıcak bakmıyorum gelmesin.o adam disiplinli değil karı kız manyağı. |
dünyada futbolcumu kalmadı anlamadım ki |
bence yattara futbolculuğunun tavanını yaptı ve artık düşüşte. Bence geçti odevir. Yazık olur paraya diye düşünüyorum. |
aynen ya bizim yönetim nasıl ucuza kapatırız birazda onun peşine düşünce böle oluyo alsalar da bi işe yaramıcak bakarda görürsünüz |
trabzon oynamayan adamı gönderıyor bi beşiktaş olarak mılletın pisliklerını topluyoruz olamaz böyle birşey beşiktaş bu kadr kucuk dusurulemez |
Ben anlamıyorum holoskosu varken o adamı nerde oynatcağız.Zaten delgadoyu saymassak 3 kosan orta sahamız var.tello cisse serdar özkan.İnanın yattarayı serdarın yerine koyma gafletinde bulunurlarsa takım çöker.Bence artık savunma oyuncularına yönelsinler.Defansımızn hali içler acısı.sEZON SONU PİVOT SANTRAFOR ALINABİLİR EĞER BOBO GİDECEKSE |
bedavaya bundan daha iyi topçu bulamayıs..mutlaka alınmalı seneye.. |
kararsızım |
Türkiye`de Saat: 16:16 . |