![]() |
bunu da alırsak pes derim. kesinlikle istemiyorum böyle fitbolclar. |
İyi oyuncu fakat çok disiplinsiz.Sorun yaratacak futbolcuları almasak daha iyi olur. |
oynayınca mükemmel topcu ama saçma sapan işleride çok aptalca kırmızı görmek gece hayatı vs.... hatta hanımı bile bu adamı polise şikyat etti biliyorum benidövüyor vs diyre |
türk yapıp almak lazım ozaman süper olur işte. |
bonservissiz hemde bence kacırılmamalı seneye bobo gidicek görünüyo holoskoyu forvete cekip sağa yattara alınablir bide iyibi pivot forvet buldukmu sağdan yattra soldan tello adam gol manyağı yapar :) |
bence maliyeti yillik 300 bin € yu gecmezse (ki bence gecmez) faydali olur. yanlis yabanci kontenjani yönünden kötü. türk vatandasi olsa yattara gibi bir adamin en azindan joker olarak yedek beklemesi büyük avantaj. her an oyunu cevirecek gücte. |
bence sorunlu futbolcu ben istemem yattarayı !! |
İi bir futbolcu ama beşiktaşımıza yararlı olacagını hiç sanmıyorum oynayan adam trabzonda da çok iii oynar yanii bencede alınması zarar yazık olur paraya Boşuna gider düşüşte zaten |
Ins. Disiplinsizlik besiktasta biter ! Iyi oyuncu .. cok severim ben kendisini.. Insallah iyi olur.. ama Serdar Özkan bence daha iyi olur. Birde yapanci sayisi cok yükselir |
Sağ kanatta bence iyi işler yapabilir.Defansif zayıf ama arkasına sağlam adam alınırsa sağ kanadımız çok iyi işler. |
Türkiye`de Saat: 06:48 . |