![]() |
Celal Kolot'tan şok açıklamalar-13 OCAK 2008 |
|
Tamda takım duzelmısken mı buldun bunları soyleyecek zamanı Kafa basmıyo kı hıc Hoca dıyokı ben zanla toramanı oynatacam yabacıyı sadece ıyı bı yedek olsun dıye ıstıyorum (Ama zanın gecmek bılmez sakatlıgı planları bozdu) Logratalli yi yedek oyuncu olarak alamayız dıyo Insallah bidaha kulubun kapısından iceri gıremezsın |
adam saçmalamış durmuş yaa verkaçta prim yapacakya çıkarmış kuklayııı senimi bakan yapcaz bide kapalıdan geliyormuş |
celal kolota çok sinirleniyodum ama dinledikten sonra (verkaçta canlı dinledim) samimiyetine ve bilgisine inandım. Legrottaglie ve c.cole gerçekten mükemmel olurdu bizi sınıf atlacak transferler olurdu. kendisi serdar özkanın antalyaya satılmasını engellediğini söyeldi bunu yapması gerçekten büyük bir iştir ve bu işi anladığının göstergesidir ( bu olayı biiyodum ama celal kolot olduğunu bilmiyodum) KATILMADIĞIM KONU ERTUĞRUL HOCANIN VİZYONU DAR LAFIDIR. BİRDE BEN Legrottaglie Yİ YEDEK OTURTAMAM DEDİ DEDİ. ERTUĞRUL HOCA BİZ YEDEĞE ADAM ARIYODUK BU YÜZDEN YANILGIYA DÜŞTÜK DEMİŞTİ.YANİ YILDIZ ADAMLA BAŞ EDEMEMKTEN DEĞİL ZATEN MAKALELEYE ONAY VEMİŞTİ.YAŞLI DİYEBİLİRDİ DENGELERİ BOZAR DİYEBİLİRDİ AMA DEMEDİ |
adam bjknin basarisini istemiyorum, ap acik ortada |
zaten celal kolot çıksa çıksa foxa çıkardı.iyi birbirlerini bulmuşlar |
fox kadr yalncı bir kanal yok bence ne yalanlar söyluyorlar telegol gitti onlar geldı bi aralarda cıkardılar bjk 2 kumeye dusurulcek dıye ne oldu kolotta iyiligimizi istemıyo tam birbirlerıne uymuslar |
adam ne güzel dürüstçe konuşmuş bişey demiyoki beşiktaşın naşarısıyla ilgili |
adam ertuğrul hoca hakkındaki görüşlerini çıkarırsak nerede haksız biri banda anlatsın |
Bu fox kadar yalancı amerikancı kolpa kanal görmedim. |
madem okadar iyi biliyor bu işleri başkanlığa aday olsun icraatını görelim |
hiç sevmiyorum bu adamı iyiki istifa etti !! |
Beşiktaşın kilit maçlar oynayacağı bu dönemde bunları açıklamanın hiç zamanı değil...söylediklerinde haklı, katılıyorum da orası ayrı ama... |
bence sağlam hakkında dedikleri hariç hepsi doğru.bu adam futbolda anlıyor ve cevresi geniş..bence bizim biraz kendimize bakmamız lazım.ön yargılı olmayalım |
Sayın Kolot allasen bir Beşiktaş'lı olarak bizi pohpohlamanı istemiyoruz.Biraz sus yeter! |
Kolott yaww bırakk beşiktasın yakasınıı... |
Bazi konularda haksiz diyemem!! |
Ben acikscasi severm böyle dobra adamlari,Ertugrul Hoca hakkinda söylediklerini de dikkat edin Ertugrul un kisa röportaji araya girdikten sonra söylüyor. Hani adama haksiz diyenler olabilir de Ertugrul da kasinmis biraz sanki"Bizim yöneticiler O söylenen futbolculara ulasamadilar bile"diyip adamin gururunu kiriyor.. |
Ertuğrul un orda kastettiği makelele ve evet bence de makelel ile iletişim bile kurulmadı o zamanda. Adam Türkiye ye geldi BJK transferi soruluyo sanki BJK yı ilk kez duymuş gibi bakıyor. Legrotagglie ile de anlaşma sağlanamadı çünkü Juventus o bölgeye adam almadı ve görevi Legrotagglie ye bıraktı, bizim iş yattı. Ertuğrul un tek istemedii carlton cole onun yerine higuain i getirtti yanlış tercih yaptı ama tamamen kusursuz gitcek de değil olacak böle hatalar. Celal Kolot lafla peynir gemisi yürümeyeceğini öğrenememiş galiba. Şimdi takımın başına geçsem herşeyi düzeltirim falan diyo da kendi baştayken ne yapıyordu acaba. Tello yu da asıl bulan Kolot değildir. O sadece transfer görüşmelerini halletti. Bu da başarı tabii ki ama sanki Tello sadece kendi başarısıymış gibi artistik yapmasını anlayamadım. Celal Kolot un çevresi var gerçekten bize faydalı olabilirdi ama Ertuğrul a tavır koyarak en büyük yanlışı yaptı. Gitmeyi sonuna kadar haketti şimdi çıkıp da ben demiştim de değerimi anlayında hödö hödö lerini bırakacak, takım tam rayına otururken o da köstek değil destek olacak yoksa bu takıma başkan olmayı asla kafasından geçirmesin... |
helal olsun diyorum..en azindan aklindan ne geciyorsa soylemis..tekrar tebrik ediyorum adamda biliyor iste yonetim kotu..acikca soyluyor helall celal kolot |
yazıklar olsun ne dyim ki ya... bi daha giremez o kapıdan içeri... |
Adam solemiş |
besiktas hakkında iyi şeyler söylemiş iyi dinleyin bence |
Alıntı:
|
Bu adamın karakteristik özellikletini hiç beğenmiorum ama bazı gercekleride dobra dobra anlatmıs |
GERÇEKLER ERTUĞRULCULARIN NEDEN ZORUNA GİTTİ . SİZİN ERTUĞRULUNUZ BU İŞTE VİZYONSUZ , MİSYONSUZ ,BECERİKSİZ BİR ANTRENÖR .... SAYIN KOLOT UN SÖYLEDİKLDERİ A DAN Z YE DOĞRU VE ÇOK HAKLI KENDİSİ. |
Alıntı:
DOĞRULARI SÖYLEDİĞİ İÇİN Mİ. |
HAYIRDIR NEDEN ERTUĞRULCULAR CEVAP VERMİYOR BU VİDEO LARA . ERTUĞRUL İSTİFAAAAAA DEMİRÖREN İSTİFA !!!!!!!! |
kop git ya ... bak bakalım besiktas uzaydamı celal kolot.... |
Adamın söyledikleri kelimesi kelimesine doğru Ertuğrul için söyledikleride 10 sefer doğru ama ha haklımı iyimi yaptımı derseniz işte orada BEŞİKTAŞ ımızı zerre kadar sevmediği ve düşmanı olduğu açıktır Sırf popülizm için yapılmış bir konuşma |
Ya aslında bir yandan da adam kimsenin söylemediği-söyleyemediklerini anlatmış çatır çatır. Valla helal olsun "Demirören bana Sinan'a selam bile verme diyordu, şimdi Sinan la kankalar" diyor.. |
Türkiye`de Saat: 07:07 . |