![]() |
Nasıl müzmin sakat değilsin yaa.Senin gibi durmadan sakatlanan başka topçu varmı acaba?Yok...Demekki sorun sende.Elbette şansızlıkta var ama bir yere kadar sonuçta.Kendine iyi bakman lazım büyük takımda oynuyorsan.Yoksa formanı kaparlar bir daha geri vermemek üzere.O zaman görürürüm seni...Yeni gelecek yabancı stoperle g.zanın akıllanacağını düşünüyorum.Onuda kamçılayacaktır bu transfer.Daha akıllı hareketlere yönelir umarım... |
kronik bi rahatsızlık resmen adamdaki.. ama inş güzel günler onu bekliyor.. |
kendine birazz daha dikkat et sn bizm defansımızn kulesisin tabi ibrahimden sonra |
Beşiktaş'ta Gökhan Zan krizi Beşiktaş'ta Gökhan Zan krizi yaşanıyor. Milli futbolcunun sakatlığının geçtiği, ancak yeniden sakatlanma korkusuyla çift kale maçlara bile katılmadığı öğrenildi. Beşiktaş'ta sakatlığı bir türlü uygulamadığı, bu düzelmeyen Gökhan Zan'ın Hollanda'da doktorlar tarafından kendisine verilen programı nedenle sakatlığının düzelme süresinin uzadığı belirtildi. Öte yandan sakatlığının geçtiği belirtilen Gökhan Zan'ın, yeniden sakatlanma korkusuyla idmanlarda çift kale maçlara bile katılmadığı öğrenildi. kaynak ligtv bu haber bana cok ilginc geldi |
nasıl iş bu anlamadım bi türlü her sene belli zamanlarda sakat deli etmeye başladı adam ya.ulan yarar sağlıcakken şimdi ki duruma bak...bi türlü faydalı olamadı.. |
gökan bomba gini dönecek sahaya inanıyorum ona |
kadrolu sakat... |
biran öçnce düzelip takıma katılsade defans düzelse bir de stoper gelince tam olur işte |
İyi , sakatsız bir Gökhan Türkiyenin en iyi stoperi aslında ama sakatlıklardan kurtalamıyor malesef umarım düzelir ve birdaha sakatlık yaşamaz ... |
Türkiye`de Saat: 13:44 . |