![]() |
İlhan dön artık Beşiktaş'a ilhan gibi yüreği, Beşiktaş aşkı olan 5 oyuncumuz olsa olay çok farklı olurdu.. |
kardeşim kimse benim kadar İlhan mansız hayranı değildir bunu gerçekten içtenlikle söylüyorum ama adam 34 yaşına gelmiş ne zaman toparlanıcak ne zaman idmanlara çıkıcakta ne zaman hazır olucak ooooo oooooo ölme eşşeğim ölme:D ama Beşiktaş'a başka şekilde hizmet edebilir mesela |
kardeşim ben sanaa bu takımda sayalım o ruha sahip insanları 1. Tello 2. İbrahim Toraman 3. Serdar Kurtuluş 4. Holosko ( ben adamın gözlerinde gordum o ruhu ona cok guveniyor ve inanıyorum ) |
sen gene guvende holoskoda youla gıbı cıkmaz ıns bence holloskoya verılen para artı futbolcular hele koray manısa karlı bır transfer yaptı bence ıns ıyı bı stoper alırıs ılhan konusuna gelınce hepımızde yerı ayrı ama yası 34 degıl sanırım 32 ıns arkdmızın dedıgı gıbı baska bı sekılde gene ugrar bjkmıze |
ilhanın gelmesi artık çok zor... bizde çok sewioruz kendisini tabi ama diğer arkadaşımızın dediği gibi başka hizmetler werebilir.eğitimini alırsa ertuğrul hocamızın yardımcısı olabilir.hayırlısı olsun |
ilhanın yaşı gelmış bjk ya gelmesı cok zor il 5 1-)İBRAHİM TORAMAN(adam gbı adam) 2-)tello 3-)BOBO 4-)İ.ÜZÜLMEZ 5-)SEDAR KURTULUŞ |
gelse en çok ben sevinirimde objektif olursak gelmeside zor geldiğinde bişeyler yapmasıda.. |
ilhan abinin yeri ayrı ama gelmesi artıq çok zor... |
Alıntı:
|
Geçti artık eskilere dğeil önümüze bakalım... |
Türkiye`de Saat: 01:52 . |