![]() |
Rico Paşa: 'Hazırım' Tello'nun antrenmanda attığı şut ile eli kırılan Ricardinho artık tamamen hazır... 18.1.2008 Tello'nun antrenmanda attığı şut ile eli kırılan Ricardinho artık tamamen hazır... Önceki gün takıma katılan Brezilyalı yıldızın Kasımpaşa karşılaşmasında oynamak istediği belirtildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yapan tecrübeli oyuncunun mücadelede yedek bekleyeceği ve maçın gidişatına göre ikinci yarıda şans bulabileceği öğrenildi. Bu arada diğer sakat oyuncular Gökhan Zan ile Serdar Kurtuluş'un ise henüz tam kapasite ile oynayacak duruma gelemediği ifade edildi. Sakatlığı tam olarak geçmeden forma giyen Serdar Özkan'ın da adalesindeki sorunun sürdüğü açıklandı. |
hadi rico paşa. göster büyük futbolculuğunu. senin katkın bizi şampiyon yapar. ben senden ümitli olanlaradnım. sana inanıyorum. |
rico sen bu takıma yararlı olacaksın..ben inanıyorum... |
biz senden ortasahada top alıp vermeni değil asistler yapıp goller atmanı bekliyoruz |
rico paşa yana değil dikine oyna sevindir bizi sen bu ligin en kariyerli 2 futbolcusundan birisin göster artık kendini sana ihtiyacımız var |
bizde seni izlemey senin için bağırmaya hazırız paşam |
artık düzülmesi gerek ya bi düzelirse bizi kimse tutamaz zaten.. |
hadi bea rico tüketme umutlarını göster kim olduğunu |
İlk maçta 3 puanı sen getirmiştin bize.Umarım birazda olsa kıpırdarsın artık ve bu maçla dönersin tekrar sahalara... |
malesef bu adamın bizim su anki oynadığımız düzende yeri yok yani delgado oynamazsa oynar ancak.cissenin yerinde oynayamaz oynasa oynasa cissenin yanında oynar.ozamanda delgadoyu kesmek zorunda kalırız.Bu adam savunma yapamaz.Cok zor basarılı olması |
Türkiye`de Saat: 10:45 . |