![]() |
Özkan'a uyarı Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Kartal'ın sağ kanadını teslim ettiği Serdar; A.Gücü maçında dökülünce fırçayı yedi. SAKATLIĞI SONA ERDİ Beşiktaş'ın genç oyuncusu Serdar Özkan, MKE A.Gücü maçındaki etkisiz futbolu nedeniyle teknik kadronun tepkisini aldı. Uzun süren sakatlığının ardından kupa maçında yeniden ilk 11'de sahaya sürülen Serdar'ın, başarısız futbolu tek patron Sağlam'ı çok kızdırdı. KENDİNİ TOPARLA ARTIK Serdar'dan http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dbeklediği verimi alamadığı için genç yıldızını 30'uncu dakikada kenara alan Sağlam'ın futbolcusuyla özel olarak görüşerek "Sana ne kadar güvendiğimi defalarca söyledim. Benim istediğim Serdar bu değil. Bu sana bir uyarı olsun, kendini toplaman şart" dediği belirtildi. |
şşşş serdara laf yok :D |
serdar çok teknik bir topçu beşiktaşta ençok koşan ilk 3 isme girer ama bal yapmayan arı gibi sezon başındaki serdar ö. ve serdar k. istiyorum |
ya ilk zamanlar ne guzledi noldu bu adama anlayamadım ayakta duramıyor bi isabetli pası yok yaa üzülüyorum valla oysaki çok yetenekli bi oyuncu |
Uyarı yerinde olmuş...Daha fazla kötüleşmeden kulağını çekmek gerek.Serdar kurtuluşun dönmesiyle eski serdar özkanı izleyeceğimizi düşünüyorum.İki serdar sağ kanadı uçuracak inş... |
oda hepsi gibi biraz havalara kalktı galiba bulutlarda dans etti milli takım falan olunca tabi.. ama yinede serdara laff yok bende katılıyorum o bizim yerli messimiz... mehmet özdileğe nasıl şifo denilmişse messi serdar olacak oda inş. tabi biraz daha aklıllı olması şart !!! |
valla oynatmak zorunda kalıyoruz başka ddam yokki serdar kurtuluş sakat,m.yozgatlı sakat onlar olsaydı 1-2 maç klübede otursaydı o zman aklı başına gelirdi |
hocam işini bilir serdar döküldü son maçlarda gerçi sakatlığınında payı wardır genede ondan daha çok şey bekliyoruz |
serdar iyi ya a.gücü macında cogu oyuıncu kötüydü zemin berbattı olacak okadar |
serdar özkanın sakat sakat oynadığını kimse bilmiyomu yaaa inanmayın yalan haber |
Türkiye`de Saat: 20:04 . |