![]() |
şşşşş beşiktaşımızda 12 yaşında!!! arkadaslar beşiktaşımızda 12 yaşında muhammed vardı o ne oldu ya sorması ayıp transfer olabilidi mi barcelonaya eğer olduysa çok üzülcem ben ararştırdım barcelona yetkilileri yatırmış heralde transferi bi bilen varsa yazarsa sevinirim |
yok arkadasım hla bızde ama medyaya cıkma yasagı war... |
hala alt yapıda ya o bizim |
O da küçük Batuhan.. En son yaşıtlarına kramponlarını taşıttığını duymuştum.. |
onunda bi yeri kalkarsa hiç şaşırmam valla futbolu güzel ama hareketleri ve davranışları inşallah Ertuğrul Sağlam hocamıza benzer |
barcalona kulubu biraz daha aile sevkatı ve sevgisi gormesini boylece daha iyi disiplinli olacagını soydiler ve geri yolladılar |
b gencte oynuyor |
İnşallah kaliteli we beşiktaşa hem maddi ham manevi şeyler katacak bir isim olur... |
valla buyuyunce messinin rakibi olacak insallah su an besiktas yildiz takiminda oynuyor kendinden biraz daha buyuklerle ama yedek giriyor maclara gecen macini izledim inanilmaz teknigi var cok calisir ve kendini gelistirirse 20 yasindan sonraki yaslarinda dunyanin en iyi oyuncusu olabilecek kapasitesi var inanin bana attigi ara paslarini profosyonel futbolcular bile atamaz o cocugun inanilmaz guzel bir ayagi var |
kalsın beşiktaşta o çocuk büyük yetenek.. |
Türkiye`de Saat: 23:59 . |