![]() |
İşte Kartal'ın yeni transferi! İlk 11’de oynayacak Savunmaya takviye için harekete geçen Beşiktaş, Avrupa’da forma giyen birçok oyuncuyla temasa geçmiş ve görüşmelerde bulunmuştu. Ancak Kartal’ın ikinci yarıda İnönü Stadı’ndaki ilk karşılaşmasında Krygiakos, Coloccini, Beto gibi yıldızlar değil, 18 yaşındaki Ethem Yılmaz forma giyecek. Serdar Kurtuluş, Ali Tandoğan, Baki Mercimek ve Gökhan Zan’ın yokluğunda savunmada kriz yaşayan Siyah-Beyazlılar’da genç Ethem 11’de oynayacak. Altyapı çalışıyor Konyaspor karşılaşmasında yedek bekleyen 1989 doğumlu genç futbolcu, daha önce Genç Milli Takım’ın da formasını giymişti. PAF takımın yıldızları arasında gösterilen Ethem çok heyecanlı olduğunu söyleyip, “Ağabeylerimin yokluğunda onların boşluğunu doldurmaya çalışacağım. Elimden geleni yapıp, bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi. Bu arada Ethem’le birlikte altyapıdan A takıma yükselen oyuncu sayısı 8’e yükseldi. Orhan YILDIRIM |
Aslında şanslıda bence ethem...Kalemize 2 veya 3 kere gelebilecek bir takım var karşımızda.Ve de maç inönüde...Çok heyecanlı olacağı kesin.Umarım iyi bir oyun ortaya koyar... |
valla kendini göstercekse güveniyoruz ona pek tanımıyorum ama elinden geleni yapıcana eminim...!!! |
cok şanslı bi maca cıkıo ethem inş. kendini gösterir de ileride girer bu takıma tıpkı i.kaş gibi.. |
kendisini gösterir inşş |
yaa bence yanlış bi karar olmuş bu.ismini bile yeni duyduk.bu maç we bundan sonrası çok önemli şampiyonluk için.. umarım biiz yanıltır we maç sonuu sölediklerimizi yutarız |
kendini gösterir inş |
kardşime güveniorm ben ;) |
paf takım maçlarında gözüme çarpmıştı ama... |
alt yapıdan iyi futbolcular geliyo ethem de onlardan biri olucak zaten iyi oyunuyla genç milli takımın kadrosunda da yer aldı |
Türkiye`de Saat: 09:52 . |