![]() |
harikasın delgado senin nasıl bileklerin var öle delgado nasıl geçiosun adamları ipe diziyosun adeta seni izlemek büyük bir zevk golün bir muhteşem sana diecek söz bulamıyorum hep böle dans eden ayaklarına sağlık sevgilerle delgado |
delgado boyle oynama devam etsin arjantin milli takımına cagırılacaktır |
YOK BÖYLE BİR GoOoOoOoOoOoLLLLL |
süperdi delgado yine deldide ben ricoya deyinecem sanki oyunu yawaslatıyor gibime geldi |
Alıntı:
|
Rico oyunu yavaşlatmak mı durduruyor be.Gidemedi bi zaten |
delgadonun golü muhteşemdi... |
Sezonun 2. yarısında ricodan iyi adam bulabileceğimize inanmıyorum.Onu 2. devre en iyi şklde kullanmak lazım.Ben hala umutlyum...Delgadoya gelince delgado bi muhteşem helal olsun.Türkiyede göremeyeceğimiz bir gol.O bölgeden gollerde ya kalecnn hatası oluyor ya da dmdz bir vurus estetik yok.Ama delgado öyle bi vurduki hem delgado hem top hem de kalede inanılmaz bir estetik olustu.Bazıları topa odun gibi vurur.Nerden atarsa atsın golün güzelliği bile olmaz.Ama delgado feci bi gol attı... |
süper bir gol attı helal olsun*** |
akıl dolu bir gol attı |
delgado yavaş yavaş kendini buluo %100 le oynasa onu kimse durduramaz.. gol için ise kahvede ayakta alkışladık :) |
Golü harikaydı gerçekten.İzlemeye doyamıyor insan...Bide ikinci yarıda bir pozisyon vardı 4-5 lişiyi dizmişti sıraya.Dedim maşallah kaleye kadar gider bu,gerçekten çok iyi kullanıyor bileklerini.Özelliklede bu taraftarın önünde, inönüde...Bide duran topları tamamen telloya bıraksa daha iyi oalcak sanki.İlk yarıdaki o frikiği telloya bıraksaydı mesela tello asardı bence kaleciyi... |
onun golü ne güzel ne harikaydı bence ŞAHANEYDİ:D |
işte asıl delgado.. tekrar eski günlerindeki gibi helal olsun.. |
delgado bu sene çok formda top acayip güzel yakışıyo abi delgadonun ayaklarına oyunu çok güzel organize ediyo arjantin formasıda bu formuyla çok yakışır hep böyle matthias DELGADO |
harika bir gol |
Yok böle bir gol.Helal olsun |
rakiplerimiz cinconla ezikler delgadodan cok cekecekler inönüde darmadagan edecek |
De de de de de de DelgadOoOooOoOOoOO .... mükemmel gollere devam ediyor ... |
Alıntı:
|
ben macı izLiyemedim :(:(:( |
aynısını bir fenere bire gs ye atsana be kardeş hadi aslanım benim yılın golüydü yılın :viking::congrats: |
İlk geldiği günden beri savunduğum Delgado' nun yükselen formu ve formunu süslediği harika golelri çok mutlu ediyor. Devam Delgado en iyisi sensin:) |
Türkiye`de Saat: 19:16 . |