![]() |
Toramana ne oldu.. EN BEĞENDİĞİM ADAMLARDAN BİRİSİ HIRSIYLA İSTİKRARIYLA TAKIMI ATEŞLEMESİYLE KASIMPAŞA MAÇINDA KONSANTRE OLAMAMIŞ BİR HALİ VARDI TORAMANI TANIYAMADIM ÖZELLİKLE ÖZGÜR GİBİ BİR ADAMI NASIL KAÇIRIR |
Toraman kendni maça çk iyi weriyo.Beşiktaş için oynuyor ama yetenekler işte... |
toraman iyiydi laf yok |
yanına kalite bi adam gelse performansı %100 artar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
inşallah yanına sağlam biri gelirde adamda biraz rahat eder... |
ismini bile duyamadım ya bi ara oynamıyo sandım valla vardı bişey bencede |
resmen cıldırttı macta bizi ama sonuc güzel oldu allahtan.. |
Alıntı:
|
TORAMANDA ZATEN BU ARALAR BİŞEYLER VAR HEP ONU SİNİRLİ VE ÜZGÜN OLDUĞUNU BELİRTEN HABERLERDEN OKUYORUM YANİ PERFORMANSI DÜŞTÜ BENCEDE... |
Abi öyle diyon ama yanında oynayan adamlara bak sen bi.Onların açıklarını kapatacağım diye kendi görevlerini unutuyor adam.Yanında mellberg gibi biri,coloccini gibi biri olsa toraman süper olur bence...Çok kritik hatalar yapıyor yapacaktır da.Sonuçta kritik bir bölgede oynuyor.Ve hep üstüne üstüne geliyorlar.O da sonuçta çok çok iyi bir stoper değil ama tartışmam türkiyenin en iyisidir... |
gün geçtikçe kötüleşiyor 1 hafta dinlense duzelecek sureklı oynuyor adam biraz daha dayansın zan ve yeni transfer onu daha ii yapacaktır |
Alıntı:
|
yanıda kimse yok ondandır.Sağlam bir adam olmayınca güvencede yok.. belkide kendini tek kalmış gibi hissediyordur.Gökan olasaydı birbilerinin açığını kapatırlardı. |
adamın solunda deli ibo sağında hayatında sağ bek oynamamış serdar ozkan vardı hata yapması çoq normal. |
"kazma kazmayla oynaya oynaya kazmalaşır" diye yılların lafı vardır...:D |
Toraman ne zaman topa girecegini,nerde duracagini da hala bilmiyor,rakibi önüne alicagina yaninda kaliyor ve forvet siyrilip cok rahat geciyor.Yanina acil bir kaliteli stoper lazim!! Ama bu hatalarini malesef cogu macda görüyoruz!! |
toroman iyidir bi maç için yorumlanmamalı ;) |
simdik macin genis özetine bakdim,kasimpasa acayip pozisyonlara girmis.Her öne gelen topda defans hatali ve adamlardan uzak duruyorlar. Macin ilk yarisi bitmeden bir posizyon var 3 kasimpasali diregin yaninda bom bos duruyorlar ve bizimkiler ortada yok,allahtan topu disari atdilar!! Malesef defans adamlarimizzin taktik ve yetenek eksikleri var.Acilen el atmak lazim bu defansa.... Hayatimda en kötü Besiktas defansini gördüm!!! |
kardeş bu ara brs dıkkat etmıyo kendıne ama ondan önce onun yanında hıçbırzaman tecrübelı bırı oynamadı kı brs onun sıkıntısı bnce kademem hataları. yanına 1 tane yabancı bırı şart ama bu yönetım alabılrmı orası muamma:::: |
Alıntı:
|
adam defansta tek kaldı konya maçına göre performansı düşük olsada yinede iyiydi arkdaşlar biz tek iyi defans oyuncusu olduğu için ibrahimden çok şey bekliyoruz bnce herkez her maçta iyi olcak diye bir kural yok... |
Türkiye`de Saat: 09:25 . |