![]() |
adam yavaş yavaş kendini buluyo.. bence kalmalı..!! |
Hla konuşuyosunuz ya adam en kötü gününde bile takıma bobodan daha çok yararlı oluyordu... |
Nobre'yi bazılarımız kıskanıyor galiba.Ne yapsın adam daha size.Gol atıyo attırıyo pres yapıyo.Valla dünde beğenmeyenler için söyleyeyim bundan sonra Nobre ağzıyla kuş kıçıyla balık tutsa bile size yaranamaz.Sizin için Başkana söyleyelim de Sheva'yı(!) alsın. |
tek mac icin yorum yapacaksak yandik peki nobrenin besiktasin oynadigi 30 mactan fazla olan periyodunda kac golu var diye sorsam ne dersiniz ilk defa dun iyi oynadi ama ben asla gonderilmesinden yana degilim tabi sonucta iyi bir yedek nobre ve turk statusunde besiktas bu sekilde oynadigi surece nobre faydali olacaktir tambir karambol golcusu ve dun bunu 2 goldede gosterdi yalniz holosko geldiginden beridir takimin hucum hattinda inanilmaz bir gelisme var cok pozisyona giriyoruz hala beceriksizliklerimiz var az daha duzeltirlerse ayaklarini bundan sonraki cogu macta besiktas 4 5 farkli kazanacaktir maclarini ama defans tambir rezalet |
adam 30 maça ilk on birde çıktı sanki |
kesinlikle kalsın nobre iyi bir oyuncu bize yararı olur |
adam her zaman yürekten oynuyor her kesten daha çok koşuyor bu geçen senede öyleydi hırsı yeter nobre nin gol atamasa bile |
gitsiiin kulübede oturacak bi adam lazım bize bu orada sorun çıkartır. ammmmaa bobo bu formsuzluğunu devam ettirirse kulübede kalacak olan o olur. |
Bu konuyu açan arkadaşım Ne oldu da birden Nobre hayranı oldunuz ? adam bir maç iyi oynadı diye vaz geçilmezmi oldu. O adamı beşiktaşın kurtarıcısı olarak hala görebiliyor yada gol sorunumuza ilaç olarak algılıyorsanız gidin hemen demirörenin yanına da sizi klüpte yönetici yapsın. Ne de olsa oda oyuncudan anlamıyor . anlasa yada işi bilse; işi bilen transfer komitesi kursaydı bu güne kadar 33 oyuncu transfer etmezdi.Klüpte borç batağına batmazdı. |
ya şu ben demiştim gibi konu açmayı bıraksak ? nobre iyi böyle devam etmesi hangi Beşiktaşlıyı mutlu etmez ki? oyuna katkısı bobo'dan çok daha fazla , bu hep böyleydi ama 2 maç gol atamadı diye bobo'yu harcamanın anlamı yok. |
Türkiye`de Saat: 10:42 . |