![]() |
ben antebin fenerle beraberligini bile hatirlamiomm..idda dada banko dedimm..adamlar fenerin altina yatmaktan hoslaniyolar ..haftayada biz altimiza zorla yatiracaz |
Küme düşmesini istediğim 3 takımdan biri antep.10 yıl yenemedik Kamilocak'ta bu artık nasıl bir anlayışsa sadece bize kafa tutuyorlar.Bizi yenmeye çalışıyorlar.İnşallah haftaya 6 gol atarız bunlara. |
antep feneri ne zamn yendiki şimdi yensin zaten bu sene kumeye dusme adayı bence antep haftaya bizde 3-4 atarız zaten antepe kimsenin suphesi olmasın |
ya maçı izlemedim radyodan dinledim 3-0 kadar ya fenerin alec olmadan bi halt olmadığı açık alex e hiç mi baskı yapılmaz ya zaten sahalar berbat sakatlıktan yeni çıkmış ürkek bir alex var kimse yakasına yapışmadı.yapılacak belli aelex i tut alan savunması yap cezasahası dışından şut çektirme |
antepin ezikleri yendiğinide yakın zaman da hatırlamıyorum onlarda eziklere yatmaktan hoşlanıyorlar sanırım |
Alıntı:
|
YA ARKADAŞLAR ONLARIN NASIL DEĞİL BİZİM NASIL OYNADIĞIMIZ ÖNEMLİ ANTEBİN FENERE HEP KIYAK GEÇTİĞİNİ BİLMEYEN YOK ZATEN SADECE BİZ BURDA KONUŞUYORUZ BAŞKADA BİRŞEY OLMUO |
antepi yeneriz de nigris i de satmışlar. |
Alıntı:
oktay derelioğlu 3 erhan albayrak 1 deli ibrahim 1 |
SONRASINDADA OKTAYLA İBO BİZE GELDİ SANIRIM :D |
Türkiye`de Saat: 11:26 . |