![]() |
Alıntı:
|
iboda iyiki geldi adam maşallah acaip istikrarlı |
oğuz eziklerden 7 maçta 19 gol yemiş ilginç deil mi :) bize karşı köpek gibi oynayacaklar ama olsun oynasınlar bizde eze eze yeneceiz azizin köpeklerini :@ |
Alıntı:
bu hafta siwas-fener maçında memleketim siwasa bol başarılar:D:D azize zamanında siwasspora falan staddı koltuktu çok yardım etmişti..umarım bunlara karşılık onurlarını satmazlar. hayırlısı olsun |
Alıntı:
|
YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM ANTEPİN BU MAÇTA FAÜLÜ DE YOK..YANILIYORSAM DÜZELTİN.. |
antep bize fb ye oynadığı gibi oynamaz adamlar kök söktürür bize ne yazikki bunlar fbnin uşağı olmuşlar |
ben antep tribünündeydm.kale arkasını coşturmak için elimden geleni yaptım.Heriflerde tık yok yaw.taraftar berbat yani.Zaten maçlarına da taraftar gitmio.Bazen beleş bilet daıtıolar.Taraftar yine gitmio :D:D |
oğuz inönü sana mezar olucak yediğin gollerden sonra futbolculuk hayatın biticek!!!!!! yalaka fenerli nolcak |
ya antepin bütün maçlarına bakmak lazım ozaman fenerle oynadığı bir tane şaibesiz maçı yokki. ve haklısın acaip hırslı oynuyorlar bizden gidenler fenerden gidenlerden hayatlarının en kötü futbolunu oynuyorlar fenee karşı |
Türkiye`de Saat: 15:40 . |