![]() |
Bu alemde tek bir DELİ var!! Galatasaray kalecisi Orkun, kendisini 'Deli Orkun buraya' diye çağıran taraftarların tezahüratını beğenmeyip yanlarına gitmedi. Bu alemde tek bir DELİ var o da DELİ İBRAHİM, ondan başka kimse taşıyamaz o lakabı, işi gücü taklitçilik korsancılık olan janjanlı cinconlar bunu böylece bilsin boşuna kendilerini rezil etmesinler, mal orkuna da başka lakap bulsun. Her ne kadar orta açamasa da :) DELİ büyük beşiktaşlıdır adını kimselere yedirmeyiz. |
:D:Do da çok garip birisi:D |
Övmüş mü hakaret mi etmiş anlamadım!Ne demek yani bu lakabı ondan başkası taşıyamaz.Bu kelimeleri söylerken yüz ifadesini görmeden karar vermek zor. |
orkun ne delisi ya akıl hastası adam top kaleye her geldiginde heyacandan omrunden 5 sene gidiyor adamın adam kesin panil atak bence :D:D:D |
valla deli orkunu beğenmeyip tribüne gitmemiş ama bizim deliye deli diyorsun alışkın olduğundan ibrahim dendiğinde bakmıyor bile ama DELİ İBO dediğinde tribüne koşuyor bu delilikte beşiktaş sevgisinden kaynaklanıo |
Alıntı:
|
deli bizimdir bizim kalacak:D |
ibrahim nekadar eleştirilirse eleştirilsin nekadar beceriksiz olursa olsun biz nekadar oraya adam lazım dersek diyelim aldığı parayı oynadığı hermaçta hakeden birisi tıpkı baki gibi . keşkelerle yaşanmamalı ama keşke bu özveri disiplin hırs ve azim burakta-ibrahim a.-sergen de olsaydı |
Alıntı:
|
orkun da acayip biri yalnız :D kaledeki pozisyonlardan sonra defanstakileri bi dövmediği kalıyo :D |
kolpacılar |
Alıntı:
|
ya bu galatasaray ne desek aynısı diyo zaten dün gs bursa maçını izledim bu kadarda alıntı yapılmaz yaa ayıp vallahi ayıp nasıl içlerine siniyo anlamadım.sanki bjk maçını izler gibi oldum.yakında beşiktaş diye bağırırlar sakın şaşırmayın... |
orkun delıyse bende artık neyim bilemem ...... orkuna anca şuursuz dene bilir |
tarihte deliibrahim isimli padişah var da deli orkun diye yok bulakaptan burdan essinlenenmiş bu salak gsliler başkalakap bulsunlr orkun için |
bu alemde deli çook ama bu lakabı ibo dan başka kaldırıp taşıyabilecek adam yokk:D:D:D |
mal orkun nasıl.Yeni lakabı olsun mu :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 09:40 . |