![]() |
Holosko: Çok heyecanlandım Kasımpaşa karşılaşmasında ilk kez İnönü?de Beşiktaşlı taraftarların huzuruna çıkan Holosko, 'Hayatım boyunca unutmayacağım bir 90 dakika oynadım' dedi. 21.1.2008 Beşiktaş’ın yeni transferi Filip Holosko, Kasımpaşa karşılaşmasında ilk kez Siyah-Beyazlı forma altında İnönü’de Beşiktaşlı taraftarların huzuruna çıkmıştı. “Hayatım boyunca unutmayacağım bir 90 dakika oynadım” diyen Slovak yıldız, “İlk kez İnönü’de Beşiktaş formasıyla oynadım. Gerçekten çok heyecanlandım, bu yüzden top kayıpları da yapmış olabilirim. Ancak 4-2 kazandığımız ve galibiyet serisini sürdürdüğümüz için çok mutluyum” diye konuştu. |
zaten heyacanlı oldugun belliydi macın basında topa vurulacak verde pas verdi |
trübüne aşık bu çocuk çok iş var bunda çokkk ateşlicek takımı allahın izniyle |
yerinde oynamadığı için çok etkili değildi ama iyi olacak inşallah |
bobo çok formsuz isteksiz holosko nobre ileri ikilide oynamalı bobo kızağa çekilmeli.inş. cisse büyük maçlarda da k.paşa maçındaki gibi oynar |
Bobo'nun kulağı çekilmeli bu gidişle formayı kayb edecek:( |
iyi oynamadı ama aLışır inönüye yakında =) ayakLarını titrettiysek ii :D |
ben iyi oynamadığına katılmıyorum, holosko şimdilik skora çok katkı yapmıyor gibi görünebilir ama hırsıyla mücadelesiyle sürekli sağa sola koşularıyla rakip defansı yıpratmasıyla takımı ateşliyor sürekli kaleyi düşünüyor hücumda hiç bir şey yapmasa bile karşı taraf için her an patlamaya hazır bomba gerçekten ona karşı defans yapmak çok zor. Nobre nin bu yükselişinde holosko nun payı büyüktür... |
valla senden gol bekledim hatta fırsatında oldu ama yapamadın işte neyse bu hafta inşallah seninl gol sevincini yaşayacağız |
ARKADASLAR HOLOSKO ZATEN GOL ATTI KASIMPASA MACINDA.NOBRENİN VURUPDA HOLOSKOYA CARPIP GİREN GOL HOLOSKOYA YAZILDI! |
Türkiye`de Saat: 04:11 . |