![]() |
tribünler berbat ötesiydi kasımpaşa maçında tribünleri hiç bu kadar kötü görmemiştim. çarşı çarşılıktan çıkmış ayrı ayrı tezahüratlar. kapalı alt ayrı telden üst ayrı telden çalıyor. yeni açık ta bir tek zeytinyağlı dolma eksik. insanlar bol bol çekirdek çitleyip çay içiyorlar. eski açık herzamanki gibi kaderine terk edilmiş. alensiz olmadığı birkez daha anlaşıldı. alen sahaya üçlü çektir kartala |
Bende maçtaydım. Kapalı şahaneydi. Yeni açıkta şahaneydi. |
alt alta iki başlık da çok güzel durmuş valla, bi başlık tribün rezalet biri de muhteşem diyo :) taraftar gene elinden geldiğince desteğini verdi her maç aynı performansı doğal olarak onlar da gösteremez robot değil bunlar da insan... Kasımpaşa maçını bile yüreği ağızda seyretmek zorunda kalan bir taraftardan bahsediyoruz sonuçta olur böyle durumlar fazla takmamak lazım... |
Kapalıda Alenin eksikliği çok belli oluyor,bir düzen kalmamış,liverpool maçındaki şovun aynısı tekrarlandı maç sonuna doğru onun dışında kapalıyı hiç bu kadar sessiz görmemiştim |
kesınlıkle katılmıyorumm ınonu yıne bomba gbydiii...eskısıne oranla performans dusuktu ama taraftar elınden gelenı yapıyoo;) |
Bütün bunlar kapalı tayfasının kendi içindeki sorunlarından kaynaklanıyor bence. |
Alıntı:
bir de rakip takimi baski altina alamiyoruz gibi geliyor bana... kiyaslamayi pek sevmem ama kadikoyde seyirciler hakem ve rakip takimi cok iyi baski altina aliyor |
Tv de sesi kıstılar demekki. Ben maçtaydım gayet güzeldi herşey. ama her maçta efsane tribün olmasını beklemeyin. |
kardeşim kapalıyı niye eleştiriyosnz anlamıyorm ? alen yok filan degil oranın organizasyonunu sadece alen yapmıyodu onunla birlikte 17 amigo daha yok..kapalı altta olması gereken 13 kşi yoq.nasıl organize olsn kapalı alt.saçma sapan konuşmayın tabi ayrı telden çalıcaklar.bnce bu kadar olmsuzluga ragmen çok iyiydiler.bu sene idare edin işte böyle konular açıpta insanın moralini bozmayın.! |
Alen abimm nerdesin beaa |
desenize direksiyonsuz araba gibi :D:D |
bende yeni açıktaydım..mustafa abinin olduğu bölümde,yeni aaçıkta sadece o bölüm ve yeni açıığın numaralıya yakın olan A blok kısmı bagırıyor..diğer taraf gerçekten çok kötüydü..ama kapalı iyidi benim izlenimime göre tek sıkıntı yeni açıkla kapalının olan uyumsuzluğu..ama buda amigolarımız geri geldikten sonra düzelecektir. |
alen olmadığı her kesiden biliniyor alen olmayınca demek ki böyle olckmış vay be alen kıymetını bilmezler işte |
valla bende kapalı üstteydım sonuna kadar haklısın amigo görevını harun abi yapıyordu ama herkes ayrı bir telden çalıyordu |
alen in yoklugu belli oluyoama güzel maçtı |
Bence erken gelen gol bizi de sıkıntıya soktu neyse bundan snraki haftalarda daha ii organize olalım takımın bu aralar bize çok ihtiyacı war şampiyonluga adım adım giderken böyle olumsuz konularla moraller bozulmasın |
Alıntı:
ama alen abisiz çarşı olmadığı da belli |
bende ordaydım ve kesinLikLe eskisine oranLa ciddi bir düşüş var.. arkadaşLar şuan yaşanan oLayLarın sisi haLa üstümüzde geziniyorken bu kadarına şükretmeLisiniz.. mevzu tek aLene bakmaz yani.. |
yok ya zaten eski açık hep çekirdekçi bende oradaydım ama kapalıyı ilk defa bu kadar kötü gördüm |
kapalı üstteydim organizsazyon bozukluğu vardı biraz hakılılar arkadaslar..düzeltmemeiz lazım |
yaa hataları hepımız goruyoruz ama hepımız duzeltmıyoruz...onemlı olan da gormek değil bnce;) |
bız mactaydık ve trıbun gayet ııdı bır suru amıgo cezalı bu kadarına bıle sukur demek lazım |
olabilir ama fırtına öncesi sessizlik bu arkdaşlar...yeni açıkta çıkış tünelinin orası forma kapma yarışından takıma destek verecek halleri kalmıyor.yeni açığa gelenlerden bazılarıda sankı kırda pikniğe gelmişler gibi...neyse en güzel yinede yen i açık paramı var kapalıya gidelim...:) Fener maçına herkesi beklerim...antipatinin alt tarafı |
evet trübünlerde bir kopukluk var ama bu kotu halimiz bile alayından çok daha iyi. |
alen nereye gitmiş |
Alıntı:
|
valla arkadaşalr bence abartmasak daha iyi bjk tribününü bu kötü ahliyse bile geçcek tribün çok az çünkü elinden geleni yapıyor taraftar ayrı tellerden çalma olayıda bırakın amigosuzda olsun o kadar |
| Türkiye`de Saat: 01:49 . |