![]() |
Bobo'ya Kulübe Göründü Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın son haftaların formsuz ismi Bobo'yu kızağa çekmeye hazırlandığı öğrenildi. Son karşılaşmalarda iyi performans gösteremeyen Bobo'yu yedek kulübesine oturtmayı planlayan Sağlam'ın ileri ikilide Nobre ve Holosko'yu oynatacağı bu ikilinin hemen arkasında da Delgado'ya yer vereceği iddia edildi. Bobo ile görüşen Sağlam'ın "Seni dinlendirmeyi düşünüyorum. Çok yoruldun. Bu sayede eski formunu yakalayabilirsin" dediği belirtildi. Bu arada Beşiktaş'ın genç oyuncuları Serdar Özkan ve İbrahim Kaş menajer Sinan Engin'e taraftar baskısı nedeniyle rahat oynayamadıklarını söylediler. Sinan Engin'in Nevzat Demir Tesisleri'ndeki odasına giden ikilinin "Biz aslında daha iyi oynayabiliriz. Ama ayağımıza top aldığımız zaman tribünden yükselen sesler nedeniyle istediklerimizi yapamıyoruz" dedikleri ifade edildi. kaynak:ligtv.com.tr not:beşiktaşlı futbolcularda son haftaların modası taraftar baskısına ayak uydurmuşlar,yeter artık bizden rant elde etmeyi bırakın,KOLPA BASIN... :mad: |
bobo olayına katılıyorum cok formsuz külubede dinlernir 1-2 macda..kaş la s.özkan daha önce sanki bu seyircinin önünüde oynamadımı kötü oynayınca bahane bulmasınlar bu seyirci her zaman destek olur köstek deil... |
ben bu habere HADİ LEYNN derim arkadaş.. |
aynen kardes, 1. bobo niye kulübeye cekilsin? 1-2 mac kötü oynadi diye takimin en iyi oyuncusundan vazegecilmez, s. özkan ve de ibo ya gelirsek, suzun da sükür edin böyle taraftariniz var diye. |
ertuğrul hocanın bobo'yu kulübeye çekeceğine inanmıyorum ama bakalm... |
oyuna gelmeyelim arkadaşlar bizi yıpratmaya çalışıyolar ama başarılı olamıyacaklarşampiyon olacaz |
olumu öyle şey ya...bobo olmadan olmaz...sedar ve ibrahime gelince...nerede olduklarının farkında olsunlar...o kadar da olacak her hatanıza eyvallah mı diyeceğiz... |
de gedin len böyle haber mi olur yalan DERİMMM:D |
Lig TV de sallamaya baslamis,Bobo´yu kimse kesemez!! |
dögru karar vermiş tabi dogruysa maçları ızlemeden saçma yorum yapmayın arkadaşlar ibo ve serdar da haklı adamlara gelınce ugultu kopuyor rahat bırakında oynasınlar onlarda burak yılmaz gibi olmasın adamı oldurduler |
Türkiye`de Saat: 19:05 . |