![]() |
serdar özkan taraftar tepkisi yüzünden mi kendi kalesine atmış allah aşkına yatsınkalksın nobrenin 1 dakka sonra gelen golüne duğa etsin kasımpaşa maçında puan kaybedilseydi serdar o zamn görürdü stresi de baskıyı da çıksın adam gibi kötü gündeydim desin iyiyken onu omuzlara alan beşiktaş taraftarı değil miydi. Liverpool maçından sonra muhteşem çocuk diye forumlarda yandırmadık mı şimdi kaleleri şaşırınca mı taraftar baskısı nı hissetti HADİ YAAAA |
bobo da olsa formsuzsa klübeye çekilebilir |
balon haber |
bu taraftar olmasa ne yapacaksınız onu merak ediyorum |
bence son haftalarda çok kötü bobo kulübeyi hak ediyor |
Bizim sorunumuz gol atmak değil ki.Niye Bobo kulübeye çekilsin.Orta sahamızı neredeyse yürüyerek geçiyo bütün takımlar.Öncelikle bu arıza giderilmeli.Ne kadar çok topu rakip yarı alanda tutabilirsek Bobo'nun gol atma ihtimali fazlalaşır. |
valla adamları ateşleyenin trübün olması gerekirken en çok korktukları şey trübün oluo ama onlarda biliyor ki bjk taraftarı severse ölümünü nefretide sonsuza kadardır örnekler nouma ve tümer kahpeliği |
Ya bu adam bnce ydek kulubesinde oturmamalı ama yinede ertuğrul hocanın kararına saygı duyuyorum!!! |
valla bobo klübeye çekildiğinde göreceğiz bence pozisyona girmekte zorlanırız arkadaşalr gol atamaması markaj altına alındığından olması olabilir ama o atamadığında diğer arkadaşları daha fazla atıyor |
dogru karar holosko nobre 2lisi denenmeli. |
Türkiye`de Saat: 23:42 . |