![]() |
Toraman ofsaytı bozuyor!!!!!! artık canıma tak dedı! kaç maçtır takip edıyorum adam defansın iki adım gerısınde durmak zorunda mı hıssedıyo kendını anlamdım.bence beşiktasımızın en onemli sorunu bu.çızgı halinde ve ilerıde kuracağımız bır savunma hattı hem hücum gucumuzu arttırır hem de daha az pozisyon verırırz.stoper almaya da bence gerek kalmaz. |
Neyi bozmuyor ki? Geldiği günden bu yana, yaklaşık 3,5 senedir ne verdi bize? Milli takıma ne verdi? Hangi meziyetleri var ki bu takımda oynayabiliyor? Kesicilik desen yok ! Kademe anlayışı desen koca bir sıfır ! Hava hakimiyeti yok denecek kadar az ! Bire bir de çok kolay geçilir adama ! Tek bildiği şey kornerlerde ön direğe koşup rakip savunmanın dengesini bozmak... Aaaa unuttum, bir de takımın yediği her golden sonra sağa sola fırça atmak... Ve bu adam 2 yıldır bu takımın ikinci kaptanı... Artık efsunlu mudur nedir bilemiyorum, stadta en ufak tepki görmüyor... Baki'yi yuhlayacağımıza, sahayı daha iyi incelemek lazım diye düşünüyorum... |
ne diyorsunuz ya ibrahim toroman bu en iyi defans türkiyedeki lütfen ya o kadar da uzun boylu değil |
tamam belki oda hata yapıo ama sizde direkt astınız adamı |
toraman bu sene bu hataları fazlasıyla yapıyor hep ilerde kalıyor kademe hatası çok yapıyor biraz kopuk oynuyor bence yanı konu haklı bencede |
geldiği günden beri üstüne ekleyeceğine daaha da azalıyor ben bunu sürekli oynamasına bagliyorum |
yazıda isim vermeseniz bakiyi eleştiriyorsunuz sanıcam !!! toraman ne yapsın tek basına boğuşuyor bi yanında üzülmez bi yanında baki kolaysa sen oyna :D:D |
way bea hemende harcadınız adamı helal olsun...bakiyle toramanı bir tutuyosunuz ya artık ben bişi demiyorum..unuttunuz de mi bakinin bize kaybettirdiği maçları.. |
ne diyonuz siz yaa toroman mı asla vazgecmem gokhan nasıl olsa avrupaya gider ama toroman asla gidemez o bu takımın demir bası sacmalamayın lütfen |
ikinci yarıya cok formsıuz başladığı doğru ama yorumların bazılarına katılammak elde deil..türkiyedeki en iyi defans gökhan zan ama oda devamlı sakat malasef.. |
Alıntı:
Niye asiyorsunuz adami :D |
tek çare var alırsın tecrübeli bi stoper zanla yan yana oynar oyunu kurar zan her sakatlandıgındada toromanı yanına koyarsın oda bişiler kapar. bu kadr basit :) |
adam turkiyenin en iyi defans oyuncularından. marsilya bosuna peşinden kosmuyor adamın. avrupadaki teknik adamlarada sorduklarında turkiyede en begendigi defans oyuncusu olarak onu gosteriyorlar. yanında adam gibi biri oynamıyorda oyuzden hataları olabilir. bi mac yanında ali oynuyor obur mac serdar ozkan diger mac serdar kurtulus bi mac baki bi mac gokhan. sakatlıklar yuzunden bi turlu tam olarak defans oturmadı. ama burda dikkat ederseniz degişmeyen tek oyuncu ibrahim toraman. oda olmasa neyapardık bilmiyorum valla. |
arkadaşlar toraman bu kadar kötü diyosanız baki ve üzülmezin mahallede bile top oynamaması lazım bu sezon çok iyi olmayabilir ama genele bakıldığında toraman iyidir allah için alın sene başında diattayı da gördük sözde yabancı transfer niye alındı?= yerlilerden daha iyi diye, ne oldu fos çıktı bu kadar çabuk harcamayalım oyuncularmızı |
Alıntı:
sen futboldan anlamıyorsun |
sağ bek ve sol bek sürekli adam kaçırınca toraman ne yapabilir ? elinden geldiğince mücadele ediyor o seviyorum onu. |
Ben sewiyorum walla süpersin toraman:D |
bnce ibrahime haksızlık yapmışsınz ya adam bakiyle ne kadar iş yapabilir sadece 1- 2 maç hata yaptı diye adamı takımdan attırcaksınz bnce ibo en iyi defans oyuncusu o olmasa bakiyle nereye kadar... |
Abicim bence bu defans toptan atılmalı ibrahim toramanla gökhan zanla baki mercimekle olacak iş deil sezon sonu hatta hemen yapılmalı LÜTFEN DUYGUSAL OLMAYALIM zaten böyle diye diye kaç şampiyonluk gitti elimizden!!! |
adam bakiyle uğraşıyım derken kendi güme gidio. |
yuh ya lan ibrahim toroman olmasa vay bizim defansin haline allah askina boyle topicler acmayin, sacmalamayin |
toramanın hatası olmayan bı gol ızledınızmı ozaman.....ya ıska gecer ya adam kacırır taraftar elestırmeyıp napsn bea...adam cok ısteksız oynuo:bike: |
ya hu ne dediğinizin arkındamısın o bizim 2. kaptanımız yaaaa olurmu öyle şey ona çok şey borçluyuz takımın en istikrarlı oyuncu o bee bir oyuncuyu bu kadar kolay harcamayın |
hatası olan tek oyuncu o mu ki. 1-2 hatası oldu die adamı harcaycakmıyız |
kaptanı bu kadar sert eleştirmemek lazım,ondan önce eleştirilmesi gerekenler var |
Herkez Bakiye kazma diyor ama sira Toraman´a gelince laf yok ha! Ibrahim bu futbollan hic bir avrupa kulübünde oyniyamaz,daha nerde nasil duracagini bilmiyor ve gec hamleler yapiyor. Bu stoperlernen hic bir derbiyi kazanamayiz!! Ibrahim kendisini gelistirmiyor,yerinde sahmayi birakin geriliyor bile. Bu sene yedigimiz gollere bakin nasil hatalar yapiyor ama bazi arkadaslara baki veya deli Iboya sallamak daha hos geliyor!! |
Toraman geçen yıl takımı sırtlayanlar arasındaydı.! Ama bu sene Liverpool maçı ve ondan sonrki maçlarda tam bir hayal kırıklığı...! |
Yanina bir tane iyi stoper gelirse.. oda iyilesir yine. |
yaww toraman olmaz biz zaten dağılırız adam ofsaytı bozmak zorunda kalıyo defansta adam akıllı kimvar önceden gökanla birlikta anşıyolardı ofsayt taktiğini uyguluyolardı ama şimdi yanında baki var o da geriye daha çobuk döne bilmeesi için mecbur kendiin biraz geri çekiyor ibrahim siz defans olmaz zaten .... |
toramanda form düşüklüğü var ben de kabul ediyorum ama toramanın kredisi çok fazla bu takımda |
Toraman toparlayıcı bir savunmacı değil.İyi top keser,iyi markaj yapar.Yani bir zago değil.Onun yanına zago birini aldık mı böyle hataları görmeyiz toramandan.Toraman bakinin,alinin,üzülmezin açıklarını kapatacak, heryere yetişecek bir oyuncu değil.Bunları ayırt etmek lazım.Form düşüklüğünü bunada bağlıyorum ben.Bakinin yanında nestada oynasa inanın o hataları yapar!.. |
siz ne diyonuz beyler ben şimdi burda İBRAHİM TORAMANın kalitesini sizinle tartışmayacağım |
acaba toraman da olmasaydı ne olurdu bu taKIMIN HALİ Bİ DE BUNU DÜŞÜNÜN |
son maclarda görülüyoki bakiyle i.toramanın pek farkkı yok !! |
valla simdi ben ne desem bos ama toroman severlerin bu sene ozellikle oturup toramanin 5 macini ozellikle bayanlar icin yakisikli erkek gozuyle degilde futbolcu ve yaptiklari gozuyle izlerlerse konuyu acan arkadasin nekadar hakli oldugunu anlarlar toromanin yaptigi her hata ya gol oluyor ya golluk pozisyon oluyor 3.5 senedir bana defansdan uzun attigi bir topunda gol pozisyonu olmasindan gectim besiktasli bi topcunun ayagina gittigini soyleyin alninizdan opecem sizi kor topal gidiyor ama kesinlikle en az baki kadar hatali oynuyor ilk yaridada ayniydi bir defans oyuncusu ozelliklede stoper eger bi adama hemde son adam oldugu halde odun gibi basarsa kasimpasa macinda yedigin gol gibi surekli gol yersin toraman surekli bunu yapiyor |
bende diyorumki bikerede gokhan zan ibrahim kas deneyelim bakalim ne olacak o zaman toramanmi kaliteli kasmi herkez anlar ibrahim kas a stoperde sans verilmeye devam etsin gokhan zandan 2 kat toramandan 5 kat daha iyi futbolcu |
topragıma laf yok artık bunu kabullenmek lazım bir takım mac alıyorsa takım olarak yeniliyorsa takım olarak yeniliyor bireysel hatalara bakacak olursan o zaman bütün macların yenilme sebebi kaleciler... |
başından beri diyorum toraman iyi bir stoper degil bana göre ondan ön liberoda yararlanabiliriz orada iyi oynar hata yapsa bile telafisi mümkün |
Alıntı:
Türkiyede türk defans oyuncuların çoğu beş para etmez. Türkiye liginde kör topal idare ediyorlar,iş uluslar arası klüp veya milli seviyesine geldiğinde çuvalladıkları açıkca ortaya çıkıyor. Hangi türk takımı ve milli takımda yan ortalarda başarılı müdahalesi var,kademe ve arkaya sarkan adamları önleyebilen hangi defans hattı var. Milli maçlarda genelde Vatan millet sakarya ile top yekün savunma yapılırsa ,defanstakiler sırıtmıyor. ÖNCELİK ÜZÜLMEZ KOVULMALIDIR. ZAN la sözleşme yapılmamalı,sezon sonu zaten sözleşmesi bitiyor Toraman yedek olarak kadroda tutulmalı, Baki Hoca karar versin ne zaman nasıl oynayacağı kestirilmeyen biri Tandoğan;sağ bekte yürümez,sağ açıkta yedek olarak kullanılmalı |
BEYLER BAKİDEN Mİ BAHSEDİYOSUNUZ YA:::bu ne toramana böle.. |
Türkiye`de Saat: 16:46 . |