![]() |
Basketboldaki Rekorumuzu İnönüde kutlayalım Arkadaşlar BEŞİKTAŞIMIZ rekorlarına bir yenisini daha eklemiş bulunuyor ULEB kupasında gruptan nağmalup çıkan ------İLK TAKIM------ olan Beşiktaş Basketbol takımının bu büyük başarısını hafta sonu İNÖNÜ de kutlanması gerektiğini düşünüyorum yetkililer belki oyuncuları stada getirirse maç öncesi hoş bir atmosfer oluşur diye düşünüyorum Ne dersiniz? |
bence süper olur...öyle bi organizasyon oyuncuları dahada motive eder. |
çok güzel bi fikir ama nerde bizde onu dsüşünecek yonetim |
heralde basketbolcularımızla değil futbolcularımızla kutlamayı düşünmüyorsunuz :D ? |
heps'ne helal olsun seneye final four insalllllaaaaaaaaahhhhh |
hiç güzel olmaz bu gün akatlar bomboştu sen orda onları destekleme( gitmeyenlere)sonra inönüde dstekle olcak iş değil bu. |
Güzel fikir bide avrupadan kupa getirrmşz süper olur bee:D |
iyi fikir:) |
beşiktaşım benim coştu coştuuuuu |
Bence iyi bir fikir değil. Beşiktaş sadece futboldan ibaret değilki:) Basketbolu Akatlarda oynuyoruz ve İnönü de bu zaferin kutlanması basketbolcular açısından hiç hoş olmaz. Akatlarda bomboş, İnönüde tıkabasa dolu şölen:) Yorumsuz bence... |
gidin akatlar'da kutlayın, ne inönü'sü, tabi ama unutmuşum bizim basketbolla alakamız yok, daha futbolu çözmemiz lazım, basketbol bizi aşar... |
Takımımız 10 da 10 yaptı diye sevinelim ama izleye gitmeyelim:( üzüldüm keşke Ankara da olsaydı şu maç. Hem Basketbolcular neden inönüye gelsin akatlar doldu taştı İnönüye ancak mı sığarız diye düşünüyorsunuz Akatların suyumu çıktı. |
Tabiki güzel. ancaaakk, Onlar ayaklarına kadar giderek kutlanmayı daha çok hakediyorlar. Bence tüm taraftarlar ve futbolcular ilk maçta akatlara gitip onları kutlamalıç Basketbol Beşiktaşın üvey evladı değildir. |
hatırlarsanız iki sene önce bayan basketbol takımı şampiyon olduğunda yapılmıştı bu ne maçıydı hatırlamıyorum ama stadı turlamışlardı falan çok hoş olmuştu tabi ki akatlara da gidilir ama akatlara gidemeyip inönüye gelenlerinde basketçilere olan sevgisini göstermesi onlarında bunu görmesi açısından kapalı onlar için de bişiyler besteler nasılsa, yoksa ayağımıza gelsinler akatlara gitmeyelim meselesi değil |
bence saçmalayı bırak uleb cup kulamak istiosn bırak inöünüyğde akatlara gel ! orda kutluyalım besketbol la ilgili ne kutluycaksa oldu bi de playoff ları da inönüde oynayalım |
bence çok ayıp olur.ooo aferim bi ilki daha başardınız gelin inönüde kutlayalım..sanki ayağımıza çağırıo gibi olur..akatlara giderizz |
tıklım tıklım inonu stadında ışık showlarından oyuncuların teker teker ashneye çagırılmasına kdar bunun yannda yapılabilecek bir konser organizasyonu da olursa bence seyirci çekilebilir..Bu kadar başarıya karşın aslında konsere gerek yok ama reklamı acısından olumlu katkısı olablir die düşündümm... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:21 . |