![]() |
ewet haklısın ama hiç sevmem basketi napim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gerçekten büyük ayıp? diğer taraftarlardan bahsedenleri anlamıyorum biz değil miydik aşkımız renklere sizlere deil diyen ? ee istanbuldaki Beşiktaşlılar daha ne bekliyoR ? |
ben basketi sevmiyorum onu için gitmek istemiyorum. |
beyler avrupanin en iyi liglerinden biri türkiye ligi ve besiktasimis avrupanin en iyi takimlarinden biri biras destek verin ben almanyadan sadece tv den isliyorum ye neden bos oldunu anlamiyorum |
çok içten feryat etmişsin kardeşim.haklısın en azından sayı olarakta diğerlerinden farkımızı göstermemiz gerekir basketbolda da.ist.da olsaydım giderdim çoğu maça. amaç Beşiktaş sa , ogame denen bir oyun da bile yeri geldi temsil ettik.2.önemli branş olan basketbol da yalnız bırakmak olurmu. |
abi çok doru sölemişsin ve güsel konu açmışsın bn maçdaydım çok önmli bi maçdı tarih yazdık helal olsun basketçilerimize en azındna pota arkası dolar dedim ama ora bile dolmadı yani :S yine biz daha çok bagırdık arayı kapatmak için ama olmadı :( |
Alıntı:
bende onu beklerdim en azından pota arkası dolar diye ama olmadı daha doğrusu tum salonun dolmasını beklerdim valla neredeyse sinirden ağlicaktım.. |
bilet fiyatları ucuz olmasına ve ücretsiz servis olmasına rağmen hala gidilmiyorsa bu bizim en büyük sorunumuz olmalı bence şahsen yalovalıyım ist. da olsam her maça giderim... |
Türkiye`de Saat: 21:07 . |