![]() |
Holosko'nun gözyaşları Kasımpaşa maçından önce sürpriz bir doğum günü partisi düzenlenen Holosko'nun, pasta keserken gözyaşlarını tutamadığı öğrenildi. Slovak yıldız, "Sanki yıllardır buradayım. Bunu hiç beklemiyordum, herkese çok teşekkür ederim. 2008, benim için yeni başarıların senesi olacak" diye konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
sen golleri at daha seni neler bekliyor ! |
hadi bakalım görecez... |
iyi bari kıymetini bilsinde adam akıllı oynasın |
canımmmm ağlamışş |
ayy kıyamammm :) |
:D:D |
maçın üstünden kaç gün geçti, bu olay neden bu kadar geç ortaya çıkdı acaba? |
iyi ki doğdu |
takım topçu dolu her hafta bir doğum günü var ne güzel :D Severim doğum günlerini pasta olur kola olur :D:D:D |
:D:D |
bn birdenbire ısındım bu çocuğa ya :D |
iyiyki doğdun holosko!umarım Beşiktaşta nice başarılı yıllar geçirirsin |
ne yapsın holosko şaşırmıştır tabi bu güne kadar takım ruhu olmayan kulüplerde olmuş şimdi burda tıpkı bizim beşiktaş forumda olduğu gibi oda orda bir aile oldu beşiktaşımızın adı bile yetiyor dostluğa |
geçmi$ doğum günü kutlu olsun. |
iyiki dogdun holosko nice yıllara :elefant: |
adam hakketen besiktasi seviyor yaw.. :S yani bukadar beklemezdim .. sözleri biliyor tezahüratlari.. türkceyi .. agliyor pasta keserken .. yani türkiyeye ve besiktasa iyi alismis |
göreceğiz |
o bana göre türkiyenin torresidir bu adam bir harika olmadık anda olmadık işler yapıyor en kötü pozishyonda bile pozisyon yaratabiliyor |
sen golllerini atı daha çok dogum günü kutlarsın başarılı ol tüm taraftar ca kutlarz biz seni :D :D:D |
oda herseye aglıyoo yaa anlamadm gtti ama partı fıkrıının sahbnde iş war ;) |
hadi holosko göster kendini. Bari sen iyi ol yapılan transferler arasında. |
valla holosko iyi oynasın ona doğun günü de neymiş kuylamalar yapılır |
HOLOSKONUN RESMİ WEB SİTESİ Welcome to filipholosko.ck |
Sen yeter ki böyle duygusallıktan ağla.Dert değil.Allah seni Ve bizi asıl sportif sonuçlardan sonra ağlatmasın. |
iiki doğdun holosko..Beşiktaş da bol gollü yıllara inş :D |
BU HOLOSKO ACISINDAN COK İYİ BİR DURUM.KENDİNE DEGER VERİLDİGİNİ VE KENDİNDEN BİRSEYLER BEKLEDİGİMİZİ DE BİLSİN... |
Türkiye`de Saat: 17:09 . |