![]() |
Higuain şoku! Higuain şoku! http://www.24haber.com/images/news/higuain.jpg Avukatıyla siyah-beyazlılarla görüşen Higuain "Beni gönderecekseniz, 3 yıllık alacağım olan 3.3 milyon doları ödersiniz. Yoksa ben hiçbir yere gitmem" dedi. Ara transfer dönemi bitmeden stoper mevkiine takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Higuain'in 3 yıllık parasını istemesiyle şoke oldu. Menajeri Orhan Cingözoğlu ve avukatı ile 2 günden beri siyah-beyazlı yöneticilerle görüşen Arjantinli yıldızın, kendisini göndermek isteyen yöneticilere "Beşiktaş'tan gitmek istemiyorum. Beni gönderirseniz, 3 yıllık sözleşmem karşılığı hak edeceğim para olan 3 milyon 300 bin doları istiyorum" dedi. Bunun üzerine Higuain'e "Bu parayı vermemiz imkansız. Oturup bir yerde anlaşırız. Bonservisini de veririz" diyerek, isteğini reddettiler. Kaynak: 24haber nokta com |
belliydi böle bişe olacağı |
iş bu duruma gelmemeli idi ya alınmıyacaktı yada oynatacaksın nobre son günlerde gol atıyor ama 2hafta öncesine kadar tık yoktu nobrede bu arada higuen den yararlanabilirdi ve hala ısrar ediyorum teknik bir oyuncu sadece biraz zaman lazım bakın delgado örneği var önumüzde yorum sizin |
olacağı buydu |
kalsın o zman yaa her gidenede para verıyoruz alcagımız yerde |
evet kalsın ve değerlendirilsin. |
arkadaşlar bu haberin üzerine huguyu transfer edecek takımların olduğu haberi çıktı ama ben de kalması taraftarıyım nasılsa yönetimin savunmaya adam alacak ne parası ne vakti kaldı |
adam haklı kim olsa aynı seyi yapar.. |
TAKIMIN KALİTESİNE YAKIŞMAYAN BOLE KAYSERİYE DÜŞÜNDÜĞÜN ADAMI BEŞİKTAŞA GETİRİRSEN BAŞINA BELA OLUR BAŞKADA BİŞİ OLMAZ. |
bu adamı erdogan demırorenın neden bjk baskanı yaptıgı bellı sırketten elını ceksın batmayalım dıye .mılyon dollarları sacıyor |
Golü kendi kalesine attı! Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana hayal kırıklığı yaratan Federico Higuain, şimdi de yabancı transferinin önünü tıkıyor. 24.1.2008 Çözüm değil sorun Higuain Kara Kartal’a sezon başında transfer olduğunda umutlu bir bekleyiş vardı... Takımın gol sorununa çözüm olması için alınan Tangocu, kurtarıcı olmak bir kenara, çözüm değil sorun oldu! Bonservisine 1.2 milyon Euro verilen, senelik de 1 milyon Euro ödenen Arjantinli futbolcu şimdi takımdan ayrılmak istemiyor. Yedinci yabancı durumunda bulunan Tangocu nedeniyle Kara Kartal, stoper transferinde bir adım ileri atamıyor, savunmaya takviye yapılamıyor. Stendardo bekliyor İstanbul'da bulunan Arjantinli futbolcunun babası ile dün masaya oturuldu. Hiçbir kulübün resmen talip olmadığı Higuain, ancak 2 yıllık alacağı karşılığında Beşiktaş’tan ayrılacağının altını çizdi. Bu durum üzerine köşeye sıkışan Beşiktaşlı yöneticiler, stoper konusunda da somut bir adım atamıyor. Kartal’ın talip olduğu isimler birer birer farklı takımlarla anlaşırken, Stendardo için temaslar da tüm hızıyla devam ediyor. Orhan YILDIRIM |
Higuain çözüm değil, sorun! Higuain çözüm değil, sorun! Higuain Beşiktaş'a sezon başında transfer olduğunda umutlu bir bekleyiş vardı... Takımın gol sorununa çözüm olması için alınan Tangocu, kurtarıcı olmak bir kenara, çözüm değil sorun oldu! Bonservisine 1.2 milyon Euro verilen, senelik de 1 milyon Euro ödenen Arjantinli futbolcu şimdi takımdan ayrılmak istemiyor. Yedinci yabancı durumunda bulunan Tangocu nedeniyle Kara Kartal, stoper transferinde bir adım ileri atamıyor, savunmaya takviye yapılamıyor. Stendardo bekliyor İstanbul'da bulunan Arjantinli futbolcunun babası ile dün masaya oturuldu. Hiçbir kulübün resmen talip olmadığı Higuain, ancak 2 yıllık alacağı karşılığında Beşiktaş’tan ayrılacağının altını çizdi. Bu durum üzerine köşeye sıkışan Beşiktaşlı yöneticiler, stoper konusunda da somut bir adım atamıyor. Kartal’ın talip olduğu isimler birer birer farklı takımlarla anlaşırken, Stendardo için temaslar da tüm hızıyla devam ediyor. 24.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Fanatik |
bu herifler futbolcularla nasıl anlaşma yapıyolar anlamıyorum... |
Bir tranfer klasiği |
Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana hayal kırıklığı yaratan Federico Higuain, şimdi de yabancı transferinin önünü tıkıyor. 24.1.2008 Çözüm değil sorun Higuain Kara Kartal’a sezon başında transfer olduğunda umutlu bir bekleyiş vardı... Takımın gol sorununa çözüm olması için alınan Tangocu, kurtarıcı olmak bir kenara, çözüm değil sorun oldu! Bonservisine 1.2 milyon Euro verilen, senelik de 1 milyon Euro ödenen Arjantinli futbolcu şimdi takımdan ayrılmak istemiyor. Yedinci yabancı durumunda bulunan Tangocu nedeniyle Kara Kartal, stoper transferinde bir adım ileri atamıyor, savunmaya takviye yapılamıyor. Stendardo bekliyor İstanbul'da bulunan Arjantinli futbolcunun babası ile dün masaya oturuldu. Hiçbir kulübün resmen talip olmadığı Higuain, ancak 2 yıllık alacağı karşılığında Beşiktaş’tan ayrılacağının altını çizdi. Bu durum üzerine köşeye sıkışan Beşiktaşlı yöneticiler, stoper konusunda da somut bir adım atamıyor. Kartal’ın talip olduğu isimler birer birer farklı takımlarla anlaşırken, Stendardo için temaslar da tüm hızıyla devam ediyor. |
yemin ederim bize yazık günah yaaa nası bir yönetim yapısı var BEŞİKTASIMIZDA anlamak cok zor gidiyoruz böle adamları alıyoruz oynatmıyoruz denemiyoruz yüksek paralara imzalar atıyoruz sonra yollamaya calısıyoruz adam tabiki gitmez niye gitsin parasını almadan veya simdi oldu ya anlasılamadı higuainden busaatten sonra nasıl yararlanılacak adam cıkıp oynarmı bu kadar sorunlu transferler yapılamaz yaa .. Bjk ' ta bir tane sırtı donuk pivot forvet olmazmı yaa hep aynı tarz transferler yapıoruz Carew gibi bir forvet bu takıma şartttttttt keşke arada a.gücündeki bebbe alınsaydıı gidiyor Bjk 3.3 milyona 1.70lik adam getiriyo maradonaymıs , maradonaysa ya oynatın görelim yada böle yüksek paralara imza atıp sonra adamı .al yerine koymayın kim gider ya adam tabi haklı parasını istemekte ... biz bu takımı sevinmek için sevmedik ama cidden bizede yazık günah yaa |
Türkiye`de Saat: 18:38 . |