![]() |
'İyi ki Holosko geldi' Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Bobo, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu. 24.1.2008 Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Bobo, BJK TV’ye açıklamalarda bulundu. Bobo, “Holosko yetenekli ve takıma faydalı bir transfer. İleri uçta Nobre de Holosko da benim için iyi bir partner. Kasımpaşa karşısında üçümüz beraber oynadık ve iyi bir oyun sergiledik” diye konuştu. Dün Lotto firmasıyla sponsorluk anlaşması imzalayan başarılı golcü, “Türkiye’de ve Beşiktaş’ta olmaktan çok mutluyum. Yapılan transfer teklifleri beni etkilemiyor” dedi. |
Nerde etkilemiyor birak allahini seversen ne zaman teklifler gelse senin form durumu bas asagi oluyor.. |
Alıntı:
|
holosko ınsallah takımımıza hayırlı olur bu sene şampiyon olacagımızı umit ediyorum 2 yarıya guzel basladık devamı gelır ınsalah |
Bu adam geldiğinden beri hucüm gücümüzde önemli derecede artış oldu.Maç seyrederken gol nasıl atacağız diye kıvranırken,geçen hafta kasımpaşa maçında 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen hiç kasmadık.Bu şekilde havaya girersek şampiyon oluruz diye düşünüyorum.. |
valla hjolosko sanki adamları etkilio nobre bu sezon ilk defa bu kadar yırtıcı oynadı sanırım |
hem bobya hem nobreye yaradı holoskonun gelişi |
Bu Sene Şampiyon oLmak Zorundayız.! 5 Sene oLdu yakışmıyor bize.. |
hayırlısıyla seni sezon sonunda 10 milyon euroya satsaydık inşallah |
Türkiye`de Saat: 16:49 . |