![]() |
ülkede pkk gibi lanet olası bi sorun war. doğu anadoluda çocuklar hala eğitim alamıyo yada aldıkları yarım yamalak eğitim için ayakkabısız kilometrelerce yol gidiyolar hergün yeni bir çete doğuyo sonra çöküyo tren kazası uçak kazası gibi bir sürü ihmalsizlikten onlarca insanımız ölüyo we konu hala türban...dini bütün insanlık bunu futbolda bile görebiliyoruz artık.ya bırakın kardeşim isteyen istediğini taksın.din sawaşı yapmak yerine koltuklarınızdaki görewlerinizi yapın siz. |
Alıntı:
sana katiliyorum. |
Alıntı:
|
HELAL OLSUN ERTUĞRUL SAĞLAM'A İŞTE BU YÜZDEN SEVİYORUZ SENİ |
bu erman toroğlu ne haysiyetsiz bir herif anlamadım ne biçim konuşuyor insanları tahrik ediyor..helal olsn ertuğrul hocaya bunu adam yerine koyup polemiğe girmiyor |
erman dıyanet ıslerının basına gecsın de kımın dını butun kımın yarım karar versın barı |
Bu ülkede karışıklık çıkarmak ne kadar kolay,bi insanı iki saat konuştr ama en ufak bi yerde dinle ilgili bişey konuşulsun ve bu ilgi çekeblmk için herşeyin önüne geçsin :) amacım ne ertuğrulu ne ermanı savunmak.. insanlar ne zaman canları sıkılsa ne zaman ortalığı karıştrmak istese dine başvuruolar.. helal olsun.. |
Alıntı:
|
BEŞİKTAŞLININ hali başka oluyo işte ya... |
Türkiye`de Saat: 14:47 . |