![]() |
transfer dönemi bitsin daha detaylı konuşuruz sabredin 1 hafta kaldı |
zaten kalitesiz birini alacaklarsa hiç almasınlar. adamın gelip savunmanın oturması , ülkeye uyumu , takıma arkadaşlarına uyumu derken lig bitecek. ya çok kaliteli bi adam alınır yada transfer sezon sonuna bırakılır. böyle olmasını umuyorum ben. |
sene başı da böyleydi gidip diattayı aldılar öyle olacaksa hiç almasınlar ayrıca ben takımın yeterli olduğunu düşünüyorum g.zan toraman baki ve i.kaş yeterli illaha alınacaksa defansif orta saha alınmalı |
Alıntı:
|
valla yarısını medya şişiriyo bu kadar kişi takip edilemez zaten bu adamları izlemeye kim ne zaman gitti |
Alıntı:
|
oooooo hemen camur atmayalim beyler bi sakin olun sinan engin her ne kadar bi cok konuda yanlis yapsada transfer konusunda yas tataya basmaz ben ona guveniyorum. Sabredip gormekten baska care yok |
eldeki stoperler o kadar çok hata yapıyorlarki biraz tecrübesi olan ve topu oyuna iyi okan bi stoper alınmas lazım yoksa bu defansla işimiz zor |
üüff sıktılar ama alacaklarsa alsınlar almayacaklarsa almasınlar nedir bu yahu... bu satten sonra adam takıma uyum sağlayana kadar ligin sonu gelir... |
zapotocny en ideal isim bence.. |
Türkiye`de Saat: 11:00 . |