![]() |
İnönü'de son durum İnönü Stadı projesinde sona yaklaşılıyor. 25.1.2008 İnönü Stadı projesinde sona yaklaşılıyor. Aynı zamanda koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu’ndan da onayı alınan proje hakkında son karar, önümüzdeki haftaki yönetim kurulu toplantısında verilecek. Yönetimin büyük çoğunluğu stadın bölüm bölüm yıkılması fikrinde birleşirken, Başkan ise daha hızlı olacağı gerekçesiyle İnönü’nün tamamen yıkılıp yapılmasını düşünüyor. Projeye göre eski açık onarılacak, diğer tribünler ise tamamen yıkılıp zemin aşağı indirilecek. Yeni stadın kapasitesi 55 bin olacak. |
hiç inanmıyorum ama hadi bakalım. |
benımde hiç inancım yok ama stad yapılacaksa komple yıkılıp yapılması lazım 50 bın kapasıte yeterlı ama şu kartal projesi olsa çok güzel olur |
çok merak ediyorum acaba nasıl proje hazırladılar inşallah güzel stat olur |
stadı yer altına mı çekecekler :D hem ora yapılırken biz maçlarımımzı nerede oynayacapız. |
bekleyen derviş derler biz ermiş olduk gitti bekleyelim görelim bakalım |
bölüm bölüm yıkım yerine 1 sezon zorluk yaşanıp ama erken bitirilmesi daha uygun olur, olimpiyat stadında oynanabilir maçlar... |
kutu şeklinde stad ın ambiyansı bozulmadan 45bin kişilik stad bize yeterdi....fazlasına ne gerek war bari bilet fiyatlarını düşsseler. |
bence eski acıgın yeni acık gibi yapıladırılması gerekirrr stadın şeklini bozuyo hiç uakışmıyo. |
inş olur |
Türkiye`de Saat: 09:43 . |