![]() |
Paramız yok ki MENAJER Sinan Engin iyi bir stoper almak için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Engin, "Diatta gibi ucuzunu alıp sorun yaşamak istemiyoruz. Kaliteli oyuncular da çok para istiyor. Bu da bizde yok. İyi şartlarda bir oyuncu ile anlaşırsak alacağız. Lider özelliklere sahip bir stoper bulmak zor" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
buda sizin bir şey yapamayacağını gösterir.kaliteli futbolcuyu ucuza nasıl getireceksiniz anlamıyorum. |
Bol keseden savuruken para yok denmiyor ama. Bir laf var sürekli söylüyorlar Beşiktaş istediği futbolcuyu alır. bunu niye söylüyorlar anlayamıyorum. |
m.yozgatı aliı guneş çağdaş rüştü ailton bunları alırken ezıklere hava yapıcam dıe para oluyoda hoca sızden 1 tane yabancı ıstıyor onamı yok dıosunuz.Bu kadar vızyonsuz acız vede bı b..tan anlamayan yönetıcı olunurmu.evet olunur olursada böyle olur. |
nerelere harcanıyor bu paralar bedavadan futbolcu besliyeceğinize toplama kampına döndürcekler takımı |
Sinan engin böyle lafları lütfen söyleme.Söyleyeceksende en başında söyle.İstediğimiz her oyuncuyu alırız gibi lafları kim söylüyordu derler adama sonra!..Para yok diyonuz ama 5 milyon euroları gözünüzü kırpmadan veriyorsunuz anamadım gitti valla... |
Türkiye`de Saat: 22:29 . |