![]() |
'Beşiktaş'a kırgınım' 'Beşiktaş'a kırgınım' http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...EBA-B-Y280.jpg Seba konuşuyor: Beşiktaş'a bir küskünlüğüm var ve bunu saklayacak değilim... 26.1.2008 Onursal Başkan Süleyman Seba konuşuyor: Beşiktaş'a bir küskünlüğüm var ve bunu saklayacak değilim... Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği açılışına katılan Siyah-Beyazlılar’ın efsane başkanı Süleyman Seba dikkat çekici açıklamalar yaptı. Zaman zaman eski günleri andığını söyleyen Onursal Başkan Seba şöyle konuştu: Beşiktaş’a bir küskünlüğüm var... Bunu saklayacak değilim. Artık futboldan keyif de almıyorum. Günümüzde futbolun bir esprisi kalmadı. Herkes birbirine laf atıyor. Eskinin bir güzelliği vardı. İnsan o dönemleri arıyor. Eskiden Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçları oynanır, kimse kimseye küfür etmezdi. Herkes yan yana oturur maçları izlerdi. En fazla ufak tefek sataşmalar olurdu. Artık gazete bile okumuyorum... Diyorlar ki, ‘Eskiden futbol durarak oynanıyordu’... Soruyorum, hiç futbol durarak oynanır mı?.. |
Sayın başkanım sizi bizden çok anlayan olamaz.Biz taraftar olarak sizin yaptığınız icraatları unutmamız mümkün değil.Beşiktaş'lılık duruşunu tüm Türkiye sizden öğrendi.Nevar ki, kol kırılır yen içinde kalır diye de bir atasözümüz var.Bence bu açıklamalarınızı kolpa basına değil taraftar cemiyetlerine yapsanız daha şık olur.Zaten istedikleri bu.Sizde,Beşiktaş'ımızın onursal başkanı ve büyük tarafatarı olarak bu hassasiyetlerimizi göz önüne alırsanız bizim gönlümüzdeki yerinizi sağlamlaştırmış olursunuz. |
insan evladına kırılırmı başkanım |
besiktasa kirilabilirmisin baskanim besiktasin icindeki breylere kirginligim var de bari seni seviyoruz ve bu aciklamalarini lutfen basina degilde taraftar cemiyetlerine derneklere yapmanizi rica ediyoruz buyuk baskan onursal baskan seba |
küsme be büyük başkan........ |
efsane kartal-örnek insan |
bu kadar doğru sözlere ne denilebilir ki |
yaaa üff üzüldüm bak.! Antep maçından sonra Murat Şahin e de sordular Kırgınmısın die? adamın gözleri doldu ya kolay değil kırgınluk var tabi biraz dedi..! Ahhhh ulan ahh . Nie buy vefasızlık nie..! Ah Demirören ah ben sana çok sölerdim ya ban yerim senin gibi önemsiz biri yüzünden...! |
bizim kulbü sen temizlersin başkan affet |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:47 . |