![]() |
Taraftar çılgına döndü Taraftar çılgına döndü Gaziantepsor maçı boyunca takımlarına büyük destek veren Beşiktaşlı taraftarlar, şimdiden şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. http://besiktasforum.net/thumbnail.p...1.jpg&maxw=350 Gaziantepsor maçı boyunca takımlarına büyük destek veren Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının 3-1 öne geçmesinin ardından şampiyonluk şarkıları söylediler. Takımlarını çılgınca destekleyen taraftarlar, ''Taraftar çıldırdı, şampiyonluk istiyor'' ve ''Şampiyon Beşiktaş'' tezahüratlarıyla Dolmabahçe'yi adeta inlettiler. |
aynen süper hele dat diri süper :D |
Ya geçen haftada taraftar iyidi de bu hafta resmen şampiyon lafı dilimizden düşmedi. Sürekli şampiyon şampiyon ŞAAMPİYONN ŞAAAAMPİYOONN !!!! |
Evet şampiyonluk istiyoruz BEMBEYAZ BİR şampiyonluk istiyoruz emeğin savaşın mücadelenin alnın teri olan bir kupa ve başarı istiyoruz.Şampiyonluk KERVANI YOLDA.. |
helal olsun gerçekten muhteşemdi keşke maç rahat oynansaydı daha fazla coşardı taraftar...sıkıntıdan dolayı fazla coşamadın 2.ve3. gölü attıktan sonra coştular |
beşiktaş taraftarı her zaman mükemmel bir numara |
dat diri yi ilk defa sölediler dimi çok değişik oldu valla süper olduu dat diri diri diriiiiii :D |
her halıyle herzamankı gıbı yıne bır numaraydı |
sesim kalmadı valla yırttık kendimizi resmen |
En güzeli kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah tı olağan üstü bir yaratıcılık tam zamanıydı ve peşine goller geldi harika oldu yaa |
yani bişey söylemeye gerek yok artık taraftarımız için herşey meydanda |
manyax destek werdikk |
şampiyonluk lafı düşmez tabe yeter artık yaa coşma sırası bizde fazla sessiz kaldığımızı düşünüyorum haksızmıyım?:(:( |
dat diri dat datdiri datdit daaaaaaaaat daaaaaaat |
Artık inönüde maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum buna derbilerde dahil...Puan kaybı bile çok zor bir ihtimal.Topçularda inönüde nasıl oynanması gerektiğini öğrenmiş.Bu böyle devam eder umarım...Taraftar dün yine tek kelimeyle harikaydı.Geçen senede şampiyonluğa çok inanmıştık ama topçuların ve tigananın azizliğine uğradık! bu sene öyle olmaz umarım.Gidişat geçen seneyi göstermiyor ama burtası kesin... |
Geçen sene bütün takımlar formsuzdu.Bu sezonda bütün takımlar formda üstelik bide sivas çıktı başımıza.Bu performansla şampiyon oluruz ama diğer takımlarda çok zorluyorlar hayırlısı inşallah şans bize güler. |
dat diri dat dat diri dat süperdi bence |
YouTube - dat diri dat daatt.... evet arkadaslar bu müthis destegi göremeyenler yukardaki linki kullanarak o ani yasaya bilir dat diri dat dat |
şampiyonluğa açızzz bu yaşıma kadar 3 kere şampiyonluk görüdm ama unutulmamalıdırki biz sevinmek için sevmedik |
Oradakileri tebrik ediyorum keşke bende olabilseydim aranızda:( |
allahına kadar şampiyon beşiktaş |
Helal olsun size Ne mutlu bize Başkaları sevmesede ÇARŞI kalbimizde BEŞİKTAŞ kalbimizde. |
bu hafta taraftarımız süperdi:)şimdiden şampiyonluğu kutluyorlardı... |
bu hafta taraftarımız süperdi:)şimdiden şampiyonluğu kutluyorlardı...herzamanki gibi müthiş bir destek ve süper bir skor:) |
Dat diri dit dit , Dat diri dit dit DiiiD Did Dat diri dat dat, Dari dat dat DaaaD Dad Süperdi yaaa.!! Birkez daha böyle bir taraftar gurubunun üyesi olmaktan onur ve guru duydum..! Yanımda maçı izleyen dier takımları tutan arkadaşlarım bile bişe diemedi gülüyolar :D |
Dünyada böyle Taraftar yok kardesim yaa :) Renklerine asigim .. BesiktASK ! |
datdiri dat dat datdiri dat dat datdiri dat dat daat daat:)) deliyiz biz yaa.kesin ezikler bunuda çalar.. |
Türkiye`de Saat: 16:46 . |