![]() |
Ricardinho yeniden doğdu Gaziantepspor filelerini havalandıran Rico Paşa, 'Kazanmamız çok önemliydi. Ancak attığım gol, beni büyük bir yükten kurtardı.' dedi. 28.1.2008 Önce Marsilya’da sağ ayağından, daha sonra da antrenmanda el bileğinden sakatlanan Ricardinho uzun süre takım arkadaşlarından ayrı kalmıştı. Son iki maçtır sonradan oyuna dahil olan ve Gaziantepspor filelerini havalandıran Rico Paşa, “Kazanmamız çok önemliydi. Ancak attığım gol, beni büyük bir yükten kurtardı. Yedek kalmayı hiç sorun etmedim, son kararı teknik heyet verir. Ama kenarda beklemek çok zor. Kulübede bazen kendimi kaybediyorum. Saha içinde daha mantıklı ve sakin davranıyorum. Brezilya’da böyle sert futbol ve pres yok. Aradaki farkı kavramak zaman aldı” dedi. |
Sadece bir gol attı adam.Ben tabi buna bağlı olarak değil ama genelde futbol felsefesini beğeniyorum.Sade ve etkili oyunu seviyo.Kayseri maçında Burak Yılmaz'a attırdığı gol hala gözümün önünde. |
Dikkatimi cekti golu atti kimse sevinmedi takimdan... Gol sevincini tek basina yasadi biseyler donuyor ama anlayamadim |
Alıntı:
Sahsen bende hıc sevmiyorum Delgadonun iyi oynamasının nedenlerınden biride riconun ayak altından cekılmesıydı bence |
evet bncede neden sevilmiyosa |
Beleş bi ol attı çalışmadan uğraşmadan çabalamadan. Aslında Holoskonun golü o gol. |
geçen sene şampiyonlar ligine gitmemeizdeki en büyük pay rico nundur ona çok şey borçluyuz ama kendini bulacağından eminim |
BENCE KİMİN NE YAPTIGI HİC ÖNEMLİ DEGİL.BU ADAM BEŞİKTAŞIN FUTBOLCUSU HEM BİZ HEMDE FUTBOLCULAR BUNU FARKINA VARMALIYIIZ.HER FUTBOLCUYU KORUDUGUMUZ GİBİ RİCOYADA AYNISINI YAPMALIYIZ.O KENDİNİN SEWİLDİGİNİ GÖRÜRSE EMİNİM DAHA İYİ OYNAR... |
inşallah hep böyle oynar. ama gol atması pek bişeyi değiştirmez. bence takımı yavaşlatıyor.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:08 . |