![]() |
Burak tepkisi HOLOSKO transferinde V. Manisa'ya verilen Burak'ın ilk maçında 3 gol birden atması, Slovak yıldız için çok fazla bedel ödendiğini savunan cepheyi ayağa kaldırdı. 5 milyon euro'dan çok Koray ile Burak'ın gidişine üzülen bu kesim, tepkilerini artırdı. |
Burak gittikten sonra, Burak fanları arttı nedense.. Burak'ın ayağına top geldiğinde küfür edenler, şimdi çok iyi topçuydu değerini bilemedik diye yanıyor.. Çok ilginç.. |
iyi ki gitti Beşiktaşa zerre faydası olmadı sürekli hakemlere oynadı o tip adama ihtiyacımız yok !!! |
burak çok iyi topçu olur görürsünüz. Ama önemli değil onada 5 milyon euro verir geri alırız.Nasıl olsa boşa harcancak paramız çok |
valla arkadaşlar konuşmadan önce düşünelim burak geldikten sonra neler yaptı bir istatisliklere bakalım sonra bu adam iyiydi diyelim ne verdiki arkasından yanalım bu adamın |
Bırakın artık şu adamı ne bu sevgi sergen gittiğinde bukadar sansayon olmadı kaldıki sergen bu takıma çok şey kattı bu adam hiç bir şey yapmadı manken gibi gezineceğine gol atsaydı kimse göndermezdi gözünüzü açın burak varken gol sıkıntısı vardı o gitti gol sorunu çözüldü gole adeta doyduk holosko gol atmıyor olabilir ama çalışkan bir oyuncu hoca nederse yapıyor bu arada gol tamıyacak diye bir kuralda yok istediği gibi attsın geçti artık burak |
Alıntı:
Burağın manisada çok iş yapacağını düşünenlerdenim bende ama orda gol kralı olsa bile hiç ah! keşke satmasaydık gibi şeyler demem.Çünkü orda yaptıklarını beşiktaşta hayatta yapamazdı.Onun içinde hayırlısı oldu derken bunu demek istemiştim işte...Manisada yılmaz hocaylan birlikte güle oynaya gollerini atar... |
ya sacmalamayin burak 10 gol atsa donupte acimam ondan sadece KUCUK TAKIMIN BUYUK GOLCUSU olur |
hehe açtığım konu haklı oluyor :D yaw gelmesin artık ama pişman olmayalım sonra |
yalnız korayın gitmesine üzüldm okadr :) |
Alıntı:
|
büyük takımın küçük oyuncusu küçük takımın büyük oyuncusu olur... başka bişi olamaz... |
orda oynar, bizde oynayamadi holosko orda oynar, bizdede oynuyor |
burakta bizde atmadı gidip vestelde attı bu adam vestelle oynadığımız maçta birçok gol kaçırmıştı şimdi tane attı o kadar maç şans verilip oynamadı ............ |
isterse gol kralı olsun bize faydası olmadıktan sonra bi işe yaramaz önemli olan takıma önemli ölçüde katkı saglaması sağlamadıgı için de gitmesine üzülmedim isterse avrupa da gol kralı olsun tınnn yane :D:D |
Bakıorum da oyuncu takımdayken bu nasıl topçu??Bundan bişey olmaz dienler şimdi burak fanı olmuşlar..Arkadadşlar bu takıma daha cok buraklar gelicek..Takım şuan iyi yolda bırakalım gidenlerin ardından uzulmeyi onumuze bakalımm..Kendisine gerekli şans verildi fakat kullanamadı...Olay bitmiştir... |
harcadılar su korayı ya yazık cok yazık |
geçti bolu pazarı sür esegi nigdeye bırakalım bunları adam buyuk takım oyuncu degil giden gitmistir kalan saglar bizimdir |
Başarılarının devamını dileriz:) Bizden uzak olsun aman:) |
Alıntı:
|
V.Manisa da oynamak BEŞİKTAŞ ta oynamaya benzemez o zaten ancak Manisa gibi takımların oyuncusu . |
valla ben basindan bei Burak in iyi futbolcu oldugunu hep savundum.Bence Ibrahim Akin a verdigimiz sansin yarisi kadarini ona vermemiz gerekiyoru.Adam sahada top kaybedince hemen miriltilar yükseliyodu cocugu biraz da taraftar harcadi gibi.Kimse kusura bakmasin.Ilk geldigi zaman Milli Takim kampna bile katilip orda oynadigi hazirlik maclarinda "BEN FUTBOLCUYUM" diye bagiran bu cocugun gerlemesinde biraz da kulüp olarak bizim de sucumuz var. Ben Burak in birgün bize geri gellcegine inaniyorum. Cünkü Manisada bu kadar büyük bir baski altinda olmayacak ve kenidini daha rahat gelistirebilecek.. |
Alıntı:
|
burak iyi futbolcu olabilir ama şunuda unutmayın çok şans verildi ve olmadı beşiktaşın bukadar bir futbolcu da da ısrar etmesi yada bukadar şans verip te bir şey alamıyorsa onuda sahada tutma gibi bir lüksü yok |
onun ıcınde en ıyısı buydu bence |
Türkiye`de Saat: 21:05 . |