![]() |
inönüdeki gs ve fb derbisini kazanırsak şampiyon oluruz. derbilerimizi kazanırsak şampiyon oluruz kazanıcaz inşallah 4 yıldır bekliyoruz sabrın sonu selamettir ben bu sene çok umutluyum şampiyonluğa inancım tam kardeşlerim. |
ewet inş bu sene bizi kimse tutamazz |
umarım...sevinmesekte seveceğiz |
aslında futbolda küçük maç büyük maç farkı yok ikisinede 3 puan veriyorlar ama işte bi derby kaybetsek medya tefe koyuyo oyüzden halısın derby lerin önemi büyük...inş.şampiyonuz.... |
bende böyle düşünüyorum |
Bu defans ile hic bir derbiyi kazanamayiz!! |
inşallah o maça bende gidiyorum aminnn bu maç ta olursak olalım yada daha erken |
kesinliklee katılıyorumm maçı alırsak zirvedeyiz zaten gs den bı cacık olmazz |
ya bu aralar performansımız(yani bazı futbolcularımızın) yüksek inş. kazanırız tabiki her zamanki gibi güveniyoruz BEŞİKTAŞ ımıza |
inşalla. çok yakınız bu sene. yönetim noolur para harcanacaksa zamanı şu andır. çok yakınız. 1-2 takviye ile şampiyonluğa ulaşmamız daha dayakın olur. 2 defans bize süper olur. yada 1 defans 1 orta saha. yabancı hakkı da arttı. duy sesimizi. şampiyon olalım artık sıkıldık fb egemenliğinden. |
o zamana gelene kadar 1 2 takım daha cıkar bizi zorolayacak erkenden konuşmak iyi olmaz ama hedef ne olursa olsun şampiyonluk... |
2 maçta bizim inş. |
evet bu 2 maç önemli ama kayseri ve sivas deplasmanından galibiyetle ayrılırsak çok çok iyi % 90 şampiyonuz. |
2 maçı da 1-0 kazansak gene yeter.6 puan alalım kaç kaç biterse bitsin bu 2 karşılaşma |
bu sene sampiyon olacagiz cok rahatim ikmayin kendinizi |
insallah temennimiz bu yonde kazanicaz |
bizde bu defans varken zor |
stopere adam almazsak derbilerde bol gol izleriz inşallah attıklarımız yiyeceklerimizden az olur(defansımızı aynı oyuncular oluşturursa eziklerdende şaibedende gol yeriz) |
özür dilerim fazla olur yazacaktım |
Evet bu iki maçıda kazanmak zorundayız.Onlar nasıl bizi hakemlerlede olsa! kendi evlerinde yendilerse bizimde onları ne yapıp edip yenmemeiz lazım.Aslında ben şampiyonluğun anadoludan geçtiğine inanalardanım ama bu sene böyle değil bu.Şampiyonluk derbilerden yani inönüden geçer.Çünkü anadolu takımlarının hepsi fos!!10 topçusu eksik olan gsı zorlayamayan takımlar benim için fostur!.. |
bu maçlardan önce kayseri'yi yenmemiz gerek... en zor deplasman , 3 puanı aldık mı şampi... bu derbileri de kazandık mı şampiyon...:D |
kayseri sivas fb ve gs maçlarını en az kayıpla (1 beraberlik 3 galibiyet mesela ) atlatmamız lazım |
çıkamazlar inönüden,eze eze alırız 3 puanı |
Alıntı:
Hemde eze eze diyosun.Abi kalsın be! Eze eze yenmeyelimde yenelim kafihttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon7.gif |
akıLLarını aLıcaz ! |
inandık bu sene bizler inandık güzel günler göreceğiz güneşli günler inönüde cinconla ezikleri yeneceğiz |
o kesin zaten derbiyi kendi sahamızda oynamamızda bir avantaj şampiyonluk kutlamasını bile yapabiliriz |
Türkiye`de Saat: 08:05 . |