![]() |
Tam zamanı şimdi Kartal, 2 maçında 9 gol yiyen Ç.Rize’yi Türkiye Kupası’nda deplasmanda avlamak istiyor SON 6 maçını da kazanarak bu sezonda ligde ara vermeden 18 puan kazanan Beşiktaş, eleme grubunda da mücadele ettiği Ç.Rize’yi hafta sonunda, Türkiye Kupası çeyrek finalinin ilk maçında devirmek amacında. Son 2 lig maçında sahasında 9 gol yiyen Karadeniz ekibinin formsuzluğunu göz önünde bulunduran Beşiktaş, Süper Lig’in en çok gol yiyen ekibini farklı yenerek yarı finali garantilemek peşinde. |
bizde bu defans varken kesin yine 1-0 yenik başlarız sonrada 2-3 tane atarız normal olarak |
Fark beklediğimiz her maç zor geçti. Bu yüzden fark felam istemiyorum. |
fark mark derkn avlanırız yenelim yeter |
bencede fark mark derken gene terslik olur biz yenelimde yeter gerisi önemli deil |
İlk maç Rize'de.Orda yensek bile Rize'nin gardı düşer zaten.Farkı sanırım İnönüde atarız.Yeterki Rize'de yenelim.Hatta Rize'de gollü beraberlik bile işimize yarar. |
1 tane yeriz, maç skoru 1-5 :) |
4-1olabilir bence |
genelde rakiplere gol şansı tanımam , gol atacaklarını yazmadığım her maçta gol yedik bu sefer 1-3 diyorum hadi hayırlısı :D |
bence cok kolay aliriz maci hatta show yapariz.....holosko nun patlamasini bekliyorum |
Türkiye`de Saat: 17:37 . |