![]() |
Bjk stat'ı büyür ve 50 bin kişilik Olursa Eski ses Çıkarmı? Eğer Her Kafandan bir ses cıkarsa Bozulur Eski ses Kaybolur |
Yok bence ona çözüm bulurlar da sen şu konuları acarken biraz daha dikkatli olsan tam super olucakk hoca.. |
bozulmaz ya neden bozulsunki daha iyi olur |
Neden Ne Oldu Ne Var Konuda anlamadım? |
Eğer 50 bin kişi aynı anda A dese Gene o oyun döner bizim Olur Önemli Olan bir ağızdan her Seyi söylemek |
Alıntı:
|
Ben Yeniyim :o)) Konu futbolla ilgili değil taraftarla ilgili ama |
ya arkadaşlar allah aşkına alen abi dönsünde bakın o aman farklı bir ses çıkıyormu |
büyüdüğümüzde Dünyada duyumamış Ses çıkacak Görülmemiş Şölenler görecekler O statta |
hemde daha fazla ses çıkacak |
tabi mantıken 50.000 kişilik bi statda o gürültüyü çıkarmak zor olur ama konu beşiktaş trübünü ise yanii elbet eskisi kadar ses çıkar hatta fazlası bile çıkabilir herşey güzel olur inş. |
bence akustik olayini kesinlikl dusunurler cunku besiktas taraftarindan bahsediyoruz |
inş.. dediğiniz gibi olur |
Bence Öle bi ses cıkmalıki Bu statda maç oynamaya korksunlar heycandan oynayamasınlar Türk Takımları Değil avrupa Takımlarından bahsediyorum |
yaw böyle bi soru ne mantkla sorulur anlamyorum ula 30 bin kişiyle stad zaten yıkılıyor sesten 50 bin kişiyle duman olur o stad alla alla:D |
Ya O Yıkılma Olmazsa kopukluk Olursa |
Beyler malesef bir çok kişi yanılıyor yeni stadaki ambians şu anki gibi olmaz şu anki inönü stadın ambiansı çok iyi yeni stadda bu ambians olmaz ses daha fazla dağılır ..Şu anki stadda ses içerde kalıyor bu daha iyi ama yeni stadda içeride kalmaz daglır bu yuzdende şu anki ambians yeni stadda yakalanamaz.. |
Ben istiyorumki İceri doğru yatık Olsun trbüner Ozaman Ses İcerde Kalır ve dağılmaz |
Şu anki yapıya gore ses içeride kalıyor ama yeni stada bu olmaz dağılır ses yeni stadda ses daha çok dagılacak bu işe yaramaz ... |
barcelonanın statdına bakın nasıl ice doğru yatık |
herseyi dusunup tasinipta yaparlar yoksa akustuk giderse cok kotu olur.... |
Neyse Bakalım Nasıl Olacak Hayırlıısı İle Olsunda |
kale arkaları yakın olursa ki inşallah olur rakip kalecilerin yerinde olmak istemezdim |
uğultu olur bence çoq |
Çıkar merak etme sen.İş taraftarda biter.Bak febenin stadı için akustik diolar ama içinde 55 bin odun var.Allah muhafaza ya bizde öyle olsaydık dimi... |
Akustik dikkate alınarak stat inşa edilirse ve gerekli izolasyon sağlanırsa ses kaybı en azan indirilir, öyle bir ortam sağlanır ki minimum ses kaybı ile ortam rakipler için cehenneme döner ve saha ya çıkarken kulak tıpası kullanmak zorunda kalırlar. |
Alıntı:
|
beşiktaş taraftarının her yerde sesi çıkar dağılmaz:) |
yeni stad inş. uğur getirir bize inş. yeni şampiyonluklarımı ordda yasarızz |
unutulmasınkı kadiköydede sadece bizim sesımız çıkıyor hangı stadda olursak olalım sesımızı duyururuz |
çözüm bulurlar herhalde onuda düşünürler |
önmeli olan kapalının kapasitesi.ayrıca ben o sesi stad yapısına bağlıyanları anlamıyorum.kadıköyde nasıl çıkıyor duymadılar mı |
Fener Statdında sesmi çıkıyor Orada taraftar yokki :D |
Dünyanin her stadinda ses cikiyor,bizimkinde niye cikmasin,2000 kartal 50bin ezikleroi susturuyor! Siz de takdiniz bu ses meselesine!! |
Alıntı:
|
Ya Beşiktaş taraftarı herşekilde yapacağını yapar stadın büyüklüğü vea başka hiç birşeyi bu gerçeği engelleyemez!!!!!!!!!! |
evelallah.. |
Türkiye`de Saat: 20:39 . |