![]() |
Majstorovic Beşiktaş'ta Basel takımında forma giyen 31 yaşındaki yıldız, yıllık 1 milyon euro alacak, İsviçre ekibine de 750 bin euro bonservis ödenecek.. http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif Beşiktaş, uzun süredir aradığı stoperi nihayet buldu ve Daniel Majstorovic ile anlaşmaya vardı. Krygiakos, Coloccini, Ze Castro, Oleguer, Lewandowski ve Metie gibi isimlerle pazarlık masasına oturan siyah-beyazlılar, sonunda Majstorovic'de karar kıldı. Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado'nun da yakın arkadaşı olan İsveçli oyuncunun siyah-beyazlılardan gelen teklifi kabul ettiği ve kulübüne "Beni bırakın, gitmek istiyorum" dediği öğrenildi. Geçen sezon 8 gol attı 2005'ten bu yana Basel takımında forma giyen Majstorovic, 1.90'lık uzun boyu sayesinde hava toplarında büyük bir üstünlüğe sahip. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu geçen sezon 8, kariyerinde ise 40'a yakın gol attı. Beşiktaş yönetiminin İsviçreli stopere senelik 1 milyon euro ödeyeceği, Basel kulübüne de bonservis bedeli olarak 750 bin euro vereceği öğrenildi. İmzanın hafta sonu atılması bekleniyor. |
tüm beşiktaşlılara hayırlı olsun |
artık neye ınancagımızı sasırdık |
Süleyman bu haberin kaynağı ve tarihi ne acaba ? |
radyo spora yönetici bağlandı ve açıkladı canlı yayında va gazetelerde de var arkadaşlar inşallah yararlı olur takıma |
Eski haber bu... |
haydaa kasedi başa sardık yine.. |
ne kadar boş adam varsa ismi geçti yeter artık ya almicaz deyin bari herkes işine baksın |
İyi olanlar zaten transfer oldu. Kala kala elde bunlar var seç beğen hangisini istersen. Zaten onlarda binbir nazla niyazla geliyorlar. Sonuç elimizde mevcut. Yinede hayırlı olsun eğer haber doğruysa. |
artık formaları giyene kadar kesin değil |
resmi sitede yayınlanmadı sürece inanmam ! |
ne tranfermiş be bitmedi gitti valla kimseye inanmıyorum artık bu bence hiç adam alınmıyacak alınırsada kofti bişey alırlar elimizde patlar eminim |
Hergün birini alıyoz..nasıl iş anlamadım? |
vallahi ya neye inanacagimizi sasirdik alacaklarsa alsinlar almayacaklarsa almiyoruz desinler elin cinconlari ezikleri gidiyor sau paulodan , romadan , manchester cityden transferler yapiyor hemde iyi isimleri bizim yönetim 2 aydir 1 stopper alamadi ya zaten bu demirörendende baska bisey beklenmez birakin almasinlar zaten besiktasa stoper lazim degil bence sag acik daha acil lazim stopperde I.Kas , Gökhan zan , I.Toraman , Baki mercimek var ama sagbekte adam yok ali tandogani görmek istemiyorum artik takimda sinir oluyorum o oynadiginda... |
Dino Drpic'i almayıp , böyle vasıfsız adamları kadrosuna katmak isteyen vizyonsuz yönetimi kınıyorum. |
Valla bu adamın alınmasını istemiyorum ben.Aynı eskiden eziklerde oynayan lucianoya benziyor stili.Defans yapmayı o da bilmiyordu anca gol atıyordu işte.Benim için kazmaydı o...Şimdi bu da bize gelirse aynı şey başımıza gelecek.Biraz daha düşünürler umarım... |
Alıntı:
|
eski haber diilmi bu kartalhaber dede yazmıyor bu haber... |
drpic ve biscan birlşikte alalım hem orta sha hem defans kurtulsn:D |
bnde katılıyorum öle daha yararlı olablir |
bu haber yeni mi eskimi |
ya bırakın şu adamları ya yönetim bize Dino Drpiç gibi adam lazım bi terbiyesiz hareket yaptı diye yapmayın o adam süper kaçırırsak baya kötü olur bence Daniel Majstorovic 31 yaşında drpiç 27 ypmyın ltfen |
KOLPA GELDİ BANA |
Yalan haber ... |
aksam yatıyorum sabah kalkıyorum baska allahım bız beşiktaşlıların gunahı neydı |
beceriksiz yönetim baska bisey demiyorum rakiplerimiz tektek bombalari patlatirken biz ise hala yerimizde sayiyoruz neymis efendim Drpiç götünü acmis Allah bilir o taraaftarlarda ne dedide oda kicini gösterdi...yani basinda hemen bugün bomba haber olarak drpic in götünü haber yapmis serefsiz yönetim ulan aurello denilen serefsiz ezik bizim futbolcumuza tekme tokat giriyor o ahlaksiz davranis degil, ama daha bize imza atmamis adami hemen ayni anda tüm basin ahlaksiz yapiyor ben böyle basinin böyle yönetimin taaaaaaaaa gö.... si.... |
hadi hayırlı olsun |
kolpa haber çıktı :D |
gelenlerı toplasan super lıgdekı kadar oldu galıba :D yınede hayırlı olsun ;) |
Türkiye`de Saat: 16:03 . |