![]() |
Ç.Rizespor Hazırlıkları Tamamlandı.Delgado Ve Tello Götürülmüyor Futbol Takımımız, Çaykur Rizespor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının hazırlıklarını tamamladı. Takımımız, öğleden sonra Rize’ye hareket edecek. Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef, Tello ve Delgado’nun katılmadığı son idmanda Ekibimiz taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Belinde ağrılar bulunan Tello ve sağ arka adalesinde ödem tespit edilen Delgado'nun, Turkcell Süper Ligi'nde gelecek hafta oynanacak Kayserispor maçı düşünülerek Rize’ye götürülmeyeceği açıklandı. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın antrenman sonrasında açıkladığı Rize kafilesinde şu oyuncularımız bulunuyor: “Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, Gökhan Zan, Baki Mercimek, Ali Tandoğan, Ricardinho, Nobre, Holosko, Bobo, Cisse, Serdar Özkan, Aydın Karabulut, Batuhan Karadeniz, Ethem Yılmaz, Bülent Uzun, Ali Kuçik” Ekibimiz saat 15.05’te Türk Hava Yolları’na ait uçakla Trabzon’a hareket edecek. Siyah Beyazlılarımız, Trabzon'dan karayoluyla Rize’ye geçecek |
kayseri deplasmanı çok daha önemli doğru bir karar riske etmeye gerek yok ikiside bizim için çok önemli |
bencede dogru... |
doğru karar bu oyuncular kritik maçlarda lazım bize |
evet çok doğru bi karar delgadonun yerine rico var tellonun yerinede aydın var |
riske girmemek gerekirdi..en doğrusu bu bencede |
hayırlı olsun yenip dönelim |
ben bu maçta aydını görmeyi çok istiyorum bnce kendini gösterecektir |
onemli olan keyseri maci dogru dusunmus ertugrul hoca... |
iyi düşünmüşler.. |
bencede iyi bir karar vermis ertugrul hocama güveniyorum |
rüyamda yenilip elendiğimizi görmüştüm... ALLAH yazdıysa bozsun yaw :(:(:( |
Tello ve Delgado yok Tello ve Delgado yok Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Çaykur Rizespor ile yapacağı ilk maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Siyah-beyazlı takımda belinde ağrıları bulunan, ancak dün takımla çalışan Tello'nun yanı sıra, yine dünkü antrenmanda sağ arka adalesinden sakatlanan Delgado, Çaykur Rizespor karşılaşmasının kadrosuna alınmadı. Bu iki futbolcunun Turkcell Süper Lig'de gelecek hafta Kayserispor ile yapılacak maç düşünülerek Rize'ye götürülmeyeceği açıklandı. Hafta içinde yapılan antrenmanda bel kaslarında spazm oluşan, ancak ciddi bir sakatlığı bulunmayan Gökhan Zan maç kadrosunda yer alırken, sakatlığı geçen ve hafta içinde takımla birlikte çalışmalara başlayan Mehmet Yozgatlı ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından kadroya alınmadı. Tello ve Delgado'nun yanı sıra sakatlıkları süren Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef de Çaykur Rizespor kadrosunda bulunmuyor. Bu arada Beşiktaş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yaptığı son antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Öte yandan siyah-beyazlı takım, Çaykur Rizespor maçı için öğleden sonra uçakla Trabzon'a gidecek. Beşiktaş kafilesi buradan karayoluyla Rize'ye geçecek. |
Delgadonun yokluğunu aramayız fazla.Rico onun yerini doldurur.Bu maçı tek başına bile alabilir belki...Ama tellonun eksikliğini biz her maçta hissederiz.Onun yerini doldurabilecek biri yok şu an takımda.Tello olsaydı çok rahat maçı alırdık ama şimdi biraz zorlanırız.Ama yinede kazanmalıyız...İkisinin kayseri maçı için dinlendirilmesi,riske girilmemesi bence iyi bir uygulama olmuş... |
Tello olmadığı zaman takım hücümda çok zorlanıyo bir an önce gelmesi lazım |
Alıntı:
|
bu sefer şansı yok rizenin |
http://besiktasforum.net/forum/futbo...di-delgado-ve/ paylaşım için teşekkürler ama açmıştım bu konuyu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
rüyalar tersine cıkarmis sonay rahat gecicez bana güven :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 08:57 . |