![]() |
"Beşiktaş çok büyük" Yeni transferimiz Schildenfeld Beşiktaş'a hayran... Dinamo Zagrep'in defans oyuncusu Gordon Schildenfeld, Beşiktaşımız ile sözleşme imzaladığını açıkladı. 23 yaşındaki savunma oyuncusu Beşiktaşımız'da başarılı olacağına inandığını söyledi. Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde kamp yapan Dinamo Zagrep'in 23 yaşındaki defans oyuncusu Gordon Schildenfeld, Beşiktaşımız ile sözleşme imzaladığını açıkladı. İlk uluslararası deneyimi olacağını söyleyen 1.91 cm boyundaki 90 kilo ağırlığındaki Gordon, "Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Böyle bir kulübe transfer olduğum için çok mutluyum. Benim için Beşiktaş büyük bir fırsat ve ben bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim. Dinamo Zagrep'in taraftarı çok ateşli. Duyduğuma göre Beşiktaş'ın taraftarı daha ateşli ve çılgınmış. Eşimden de izin alarak buraya geldim. Çok mutluyum" dedi. Dinamo Zagrep'in spor direktörü Mamic Zoran ise, "Drpic konusunda Beşiktaş ile büyük oranda anlaşmıştık ama transfer son anda gerçekleşmedi. İnternette yayınlanan Drpic'in uygunsuz görüntülerinin bu transferin gerçekleşmemesinde etkili olmuş olabilir ama bunu Beşiktaş yönetimine sormanız gerekir. Gordon, Drpiç'ten 4 yaş daha genç bir oyuncu. Savunma bölgemizde 5 oyuncumuz vardı. Gordon'un başarılı olacağına inanıyorum. Türkiye'de iyi işler çıkartacaktır" diye konuştu. |
İnş. sende bizde büyük oyuncu olursun... |
Nerde gördün Beşiktaşı ne zaman hayran oldun??? |
futbolu takip ediyor kardesim sonucta kartal oldu ve destek bizden gelmese kimden gelecek bakarsan dk90 fenere bitane cakar ozaman sen neymissin be schildenfeld diye topicler acilir |
ben destekliyorum,bu saatten sonra köstek olmanın alemi yok |
valla adam büyük dio gene yaranıobu taraftara hee |
insallah beşiktaş'a yakısan bir kariyer çizer hosgeldin |
Geleni bağrımıza bascaz tabi,Beşiktaş'lıyız biz.Bu saatten sonra tükaka diyecek halimiz yok.Ama hergelende böyle konuşacağına icraat yapsın.Baki akşama kadar asarım keserim dese ne olacak.Baki Baki'dir. |
inşallah sende bize katkıda bulunursun |
çok büyük kulüp olsak snn burda işin yoktu gordon musun nesin |
inş sende o büyülük altında ezılmessın |
sen BEŞİKTAŞA ve BEŞİKTAŞ lılık duruşuna ihanet etmezsen seni herzaman destekleriz |
hosgeldin insallah seni yadirayanlari utandirirsin , evet belki ünlü bir isim degilsin ama tello , bobo geldiginde bunlarida tanimiyorduk ama simdi herkesi utandirdilar |
BEŞİKTAŞımıza hayırlı uğurlu olsun.....ne diyek başka.... |
hayırlı olsun inş çok başarılı oLursun... bu saatten sonra fazla birşey söylemeye gerek yok. |
Alıntı:
|
ne diyelim hayırlı olsun inş desteğimize karşılık verirsin! |
Alıntı:
|
Adini yeni duydum ama nedense cidden basarili olacaksn gibi bir his var icimde insallah oyle olur... Besiktasin buyuklugunu bildigin iyi olmus o formanin ne kadar asil oldugunu ve herkesin tasiyamayacagini da biliyorsundur umarim... |
inşallah iyi olur |
valla hosgeldin sefa geldin yeni kartal umarim basarili olursun sen yuregini koy besiktasimi biryerlere tasi biz seni sirtimizda tasiriz merak etme sen ama icimden bir his cok iyi futbolcu oldugunu soyluyor tanimiyorum sahsen |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adam 90 kiloymus nasıl götün kaldırıp koşarbu adam yaaaa |
Türkiye`de Saat: 08:35 . |