![]() |
Kartal Nives'in hayallerini yıktı Kartal Nives'in hayallerini yıktı Beşiktaş'ın transferinden son anda vazgeçtiği Dino Drpic'in şarkıcı eşi Nives Celzijus hayal kırıklığı yaşadı. Hırvat gazetelerine eşinin transferiyle ilgili görüş bildiren şarkıcı Nives, “İstanbul yaşamak için hayal ettiğim bir şehir. Orada eşimle birlikte olmayı çok istiyorum ve gitmeye hazırım” dedi. Ancak Beşiktaş'ın Drpic ve Nives'in ortaya çıkan fotoğraflarının ardından transferden vazgeçmesiyle Hırvat şarkıcının hayalleri yıkıldı. Öte yandan Dinamo Zagrep Külübü'nün resmi internet sitesi de Beşiktaş ile her konuda anlaşmaya vardıklarını bildirerek Drpic'in ismini takım kadrosundan çıkardı. Resmi sitede verilen haberde Drpic'in Beşiktaş'a transfer olduğu yazıldı. Oysa aynı saatlerde Beşiktaş, Drpic yerine ekürisi Gordon Schildenfeld ile mukavele imzaladı |
yazık olmuş valla hayal edipte olmaması :( |
ya düşünsenize jardelin karısının özel yaşamı yüzünden bizler ne besteler yapmıştık...ne alaylar etmiştik..buda gelse onlara we eziklere fırsat doğucaktı..iyikide gelmedi... |
şarkıcı dedikleri de eski playboy yıldızı.Tatile gelirler artık |
çok sevindim bu oyuncunun alınmamasına |
iyiki vazgeçtiler adam dersen sapık eşi prncu yok abi bu neya tüm millet dalga geçerdi bizle düşünmesi bile beni deli ediyor:bike: |
zaten gezmeye gelceklermiş istanbula baksana iiki gelmemişler:D |
eğer ki biz DİNO yu alsaydık övündüğümüz BEŞİKTAŞ lılık duruşu nerde kalırdı bnce iyi bi karar almış yönetim |
ben Dino'ma üzüldm...:( |
tam bombo olucaktık vallaaha |
ya bu beşiktaş yönetiminin işine şeytanın bile aklı ermez allah canımı alsın o kadar komik bunlar be ya o kadar da ilginç...demek antalya da kamp yapan bizim zonguldakspor olsa onların stoperini alcaklar... |
Alıntı:
|
bilseydi bu duruma düşeceğini yaparmıydı o haraketi :D |
çok üzüldüm bana sözü vardı akşam yeme yicektik dinoda kapıta durup kıcını başına accaktı off ne hayallerimiz vardı nives le...:( |
çok tatlı karısı var vallaha |
bence o başka hayaller peşindedir istanbula gelseydi mankenlik yapar reklamlarda oynardı hemde soyunarak onun işibu |
Türkiye`de Saat: 07:47 . |