![]() |
Çok kötü bir maçtı Maç sonrası çokkk üzüldüm. inanmazsınız Ama maç sonrası agladım biLe. biz turu geçiccez ama işi zora soktuLaRr işN en kötü yani o kaDar pozisyona gir sonra bir hatada gol Ye çıldırmamak elDe degil..forvette çok hata oldu..defansın birazdaha güçlenMesi Lazım..kısaca atamaYana attıLar..oLsun inönüde alıcamıza eminim.holoskO konusuna gelincede siz hala ordamısınız yAa..holosko gelmesiyle daha Çok pozisyone giriyoruz..kapatın artık holosko konusunu takıma destek olacagınızaA. hep yenince seviniyOruz ama yenilmekte var kabullenmesi zor ama bu böyle inanıyorumki ilerleyen maçlarDa daha etkili olucaz hı birde bobo çıkartılırmı ayıPp.... |
sağlık olsun inonude gorüsürüz....... |
evet... |
Alıntı:
|
bu yıl bize türkiye kupası yok bence.takıntılı bi takımız eskiden de böyleydik rizeyi yenemeyeceğimize inanmışız bi defa.rizeden 5 tane yediğimiz zamanı çok iyi hatırlıyom ondan sonra korkar oldk.zaten kurada rizenn çıktığını görünce hiç umutlanmadım.sağlık olsn. yine de yense de yenilse de o benim tek aşkımm.. |
Alıntı:
Ve de bencede turu inönüde geçeriz..Şuan önemli olan kayseri maçı.. |
Ben sahsen fazla üzülmem elenirsek... Sampiyon olalim gerisi bos benim icin... |
tello suz olmuyor tellonun oynamadigi cogu maci kazanamadik demekki bu takimin en önemli adami tello bence...bu arada bence Besiktasimiz cok güzel oynadi ama bence eski sisteme dönmeliyiz ilerde bobo ve holosko oynamali nobre ilk 11 de oynamamali , serdar özkan sag kanatta baslamali ve ali bu takimdan artik uzaklastirilmali bu takimda yeri yok paftan birini oynatsin sagbekte artik ya sinir oluyorum aliyi görünce futbolcu falan degil ancak tac atmasini beceriyo bide adam kacirmasini...bence ibrahimin hatasini büyütmeye gerek yok herkesin basina gelebilir ...o bizim gelecegimiz |
Alıntı:
|
Alıntı:
sen buragin kasina gozune hayran oldugun icin normal arkadasa katilman |
Türkiye`de Saat: 20:23 . |