![]() |
Bobo yedek kulübesine Ertuğrul'un bir an önce bu adamı yedeğe çekmesi gerekiyor.adam kaçırdıkça kaçırıyor.Holosko-Nobre şu anda en iyi alternatif olur. |
kesinlikle katılıyorum.. biraz dinlensin Bobo.. |
bencede dinlensin |
dinlensin konusuna katiliyorum formanin babasinin mali olmadigini anlamasi lazim once ancak kisa zaman icerisinde bunu yapmali |
bencede dinlenmeli |
biraz dinlense eski formuna tekrar kavuşabilir bence de ... |
çok önceden yapılması gerekiyodu. |
ertuğrulda o yürek var mı...sonra bobo ertuğrula kızarsa napacak ertuğrul..hiç kimse beklemesn adım gibi biliyorum bu takımda ertuğrul boboyu yedek bırakamaz |
Alıntı:
bana göre bobo Beşiktaştan gitmek istiyor... |
Alıntı:
|
saçmalamayın la kapatın su konuyu bunu söz konusu bile etmek yanlış |
Alıntı:
|
bende yedege cekilsin diyodum ama bugün çıkınca pozisyona bile giremedik.bobo 11 de kalsın pozisyona girsin kaçırsın sonunda atacak ama |
Alıntı:
Bu takımın patronu Ertuğrul Sağlam. Beşiktaşın başarısı onunda geleceği demektir. O yüzden Ertuğrul da o yürek var mı demek ne kadar mantıklı bilemiyorum??? Ertuğrul kim hakederse onu oynatır. Kendi geleceği ilede oynayacak hali yokya... |
Alıntı:
|
biz kac haftadır diyoruz ama bobo gün gectkce kötüye gidiyor.Bobo gidici görünüo sezon sonu.. |
bence de biraz dinlenmeli bobo kendine gelir bu süre zarfında |
bırakın beyler bu işleri ertuğrul ne isterse yapabilir taraftar hocayı seviyor |
Bencede dinlendirilmeli.Ama bu kayseri maçı olurmu bilmem.Daha önemsiz bir maçta dinlendirse iyi olurdu mesela rize maçında...Kayseri maçında boboyu yedeğe çekerse gerçekten büyük cesarettir bu... |
Alıntı:
|
Bencede bobosuz beşiktaş savaşta silahsız askere benzer...:D . |
bobo beşiktaştan gitmek istiyoru ama şunu unutmamalıki bobo beşiktaşta iyi piyasa yapması lazım ööle gider iyi bir klubee |
1 maç dinlendirilmeli hem bobo süper bi golcü hemen eski formuna dönecektir |
ya niye dinlendirilmeli macta nobre ne yapti sahada dolasmaktan baska bence nobreyi yedege cekmeli bobo ve holosko oynasin ileride iyiki 3-4 mac gol atamadi hemen asip kesin boboyu unutmayinki bobo olmasaydi su an belkit rabzonsporla ayni puandaydik ...bobo sakat veya cezali olmadigi sürece devamli ilk 11 de oynamali her futbolcunun böyle dönemleri olabilir ama bunu kisa sürede asacagini düsünüyorum cünkü bu takimin gölcüsü bobodur ve öylede kalacaktir...hem ertugrul hocamiza akilmi veriyorsunuz burdan hayret yaaaaa....niye dinlenecekmis anlamiyorum sizi cok sacma bir düsünce |
Alıntı:
|
aynen katılıyoum |
valla bu konuda kararsızım ama biraz kulübe yarar sanırım ona yinede karar SAĞLAM'ın |
Alıntı:
katılıyorum.. sezon sonu gidebilir... |
bobo beşiktaşı kafasında bitirmiş |
dinlendirilmesi lazım sonra bir gol atıp kendine gelir zaten |
yapmayın arkadaslar adam 3 mac gol atamadı dıye dınlendırılırmı ıyı ozmn 3 mac ust uste gol atıncada cok guzel oynuyo dıye satalım bobo ydek kalrısa nobremı gol atıca bırakın allah askına bobo nekadar kacırsada takımın değişmez ismi olmalı |
bobo'Nun takıma golden ziyade çok daha farklı katkıları var, adam bi kere sırtı kaleye dönük oynayıp top alıp saklama ve arkadaşına atarak hücumu şekle sokma oununu çok iyi yapmaya başladı, evet gol vuruşlarında inanılmaz formsuz şu aralar ama kesilecek en son adam, bir forvetin görevinin sadece gol atmak olmadığını bi anlayabilsek, hele ki bu kadar hücumcuyla oynuyorsak, değerini yokluğunda ararsınız... |
Alıntı:
|
boboya nazar değdi yaaa |
ewt bencede bobo nobre gibi bi süre yedek kalsınki aklı başına gelsin... |
aslında kesın bırakmalı tamam bobo ıyı futbolcu ama anlarmalı bjk ruhunu hemde holosko bıraz gol atıp kendıne gelsın |
hayretle okuyorum yazdiklarinizi bobo yedek kalsin diyen arkadaslar bobo BREZILYA milli takimina davet edildi siz boboyu nobreyle holoskonun yedegi yapmaya calisiyorsuinuz cok komik yaaaaaa |
Alıntı:
kesinliklee KATILIORUMM !! :) |
Türkiye`de Saat: 16:02 . |