![]() |
Toraman'dan Terim'e tepki Toraman'dan Terim'e tepki Beşiktaş'ın İkinci Kaptanı İbrahim toraman milli takımlar teknik direktörü Fatih terim'e büyük tepki gösterdi Beşiktaş'ın ikinci kaptanı İbrahim Toraman, Milli Takım'ın 6 Şubat Çarşamba günü İsveç'le oynayacağı özel karşılaşmanın kadrosuna çağırılmadığı için Fatih Terim'e tepki gösterdi. Siyah-Beyazlı futbolcu, 'Milli Takım'a çağırılmamak benim için sürpriz bir karar değildi. Bu kararı bekliyordum. Zaten en formda olduğum dönemde de oynamadığım olmuştu' diyerek Terim'e sitemde bulundu. |
Benim gözüme carpti kadro aciklanir iken, ama sanirim bizim Defans da kolay gol yememiz Terim`in kararinda etkili olmustur. Hele bir kac mac daha bekliyelim ve Toraman formunu yakalasin o zaman cagiracagini bekliyorum. Ibrahim Toraman`nin yaninda dogru tercih yapilsin bu bizim Cep Herkülü cosuyor o zaman. Beklemekte fayda var.... |
peki 6 aydır oynamayan tümörün milli takıma alınışını kim açıklayacak bana? |
??? cok ilginçç dunku cocuklar kadorda defansın bel kemiği eksik |
bu adam toramanı sevmiyor yenimi anladınız |
Alıntı:
|
iiide yani bi taraftanda f.terim de haklı.Her maçta gol yiyen bi takımın defans oyuncuları üzerinde fazla düşünmem.Ama dier yandan tümörün çağrılması saçmalıkk. |
Alıntı:
|
toramanın futbolunu begenmiyorum ama uğur boralın mehmet topalın olduğu takımda olmalıydı bence haklı |
terim çok yanlışlıklar yapıyor okey ama toraman gibi adamında milli takımda işi yok her maçta hata her maçta hata yaktı bizi |
emre aşık çağırılıyor. fatik akyel'i de çağırırsa hiç şaşırmam. fatih tekke yok , semih var. nuri şahin yok... 6 aydır top görmeyen tümer var. fazla söze gerek yok. klasik terim işte , gitse de milli takım gerçek kimliğine bürünse. |
terimin ne yapmaya çalıştığı meçhul zaten.. |
Alıntı:
|
normal abi bnce toroman iyi olsa alırdı bn bile toromanı böle bilmiyodum vasat inşl. ileriki maçlarda dah ada iyi olcak o zman isviçreye gider ;) |
Toraman siteminde haklıdır.Aylardır top ayağına değmemiş tümer ve g.zanı kadroya alıpta toramanı almamak gerçekten ilginç.Terimde böyle ilginçlikleri daima yapmıştır zaten.Onun için şaşırmıyorum... |
Terim'in Beşiktaş'a karşı art niyeti olduğu şüphesiz... Umarım kişisel kompleksleri yüzünden milli takımımızı da kendisi gibi rezil etmez. |
ya bu terim ne yapıyo anlayamadım ha |
adam beşiktaşlı hiç bi furbolcuyu sevmiyo ibrahim kaş ve gmökhan zanı çağırma sebebide türkiyede başka defans olmaması adam serdar kurtuluş ve serdar özkanı en formdsa olduğu zaman bile çağırmadı. tutmuyorum lan milli takım falan inşallah isveçe yenilirsin |
Alıntı:
|
toramanın sabır etmesi lazım tuncayda yok...dönem dönem bu tür şeyler mutlaka olur |
Alıntı:
mehmet topal iyi oyuncu.. ama boral nası oluoda girio milli takıma anlamış deilim .. |
Milli Takım Arkadaşlar,Fatih Terim biliyorsunuz Galatasaraylı onun için varsa yoksa GS ,onun için normaldir fakat hayret edilecek bir şey var onu gözden kaçırıyorsunuz oda Hakan Şükür ün kadroda yok olması. Bence bu hazırlık maçları olduğu için KARTALın topcularının olmaması beni sevindiriyor çocuklar yorulmayacaklar ve takım olarak lige daha iyi hazırlanacaklar yani kadro eksiksiz olacak. |
Milli Takım Gökhan Zan ve İbrahim Kaş ın kadroda olması iyi zira her ikisininde maç eksikleri vardı onu tamamlamış olacaklar. |
Son zamanlarda cok goll iyoruzz formsuzda üstelik..Gayet normal kadroyqa alınmaması bu geçici bir durum .Boyle devam ederse hiç alınmayacak ... |
valla toraman zaten terime tepki gostermedi ve toramanin cagrilmayisida normaldir inanilmaz hatali oynuyor bu sezon rize macinda gokhan arkadaydi ve inanin bana cok rahat bir mac izledim gokhan geldigini hemen belli etti ama ah bide sakatlanmasa iste toraman ve bobonun su anda biraz yedek oturmasinda fayda goruyorum sahsi adima tekrardan toparlanacaklarina eminim |
terim in toroman la kişisel sorunu far hatırlamıyomusunuz terimin kızını ayartmıştı toroman :D |
Alıntı:
|
İ.Toraman çok sevilen iyi bir futbolcu.Ancak Beşiktaş olarak çok tuhaf sayılabilecek goller yediğimiz de bir gerçek.Toraman önce bu defansı toparlayacak,sonra gayet tabii ki Milli Takım defansını... |
Alıntı:
ciddi misin ? bunu bilmiyordm...:( |
ne bıcım mıllı takım bu basın trıbınune hareket ceken mı ararsın turkce bılmeyen turk mu ararsın asker kacagımı ararsın.aman hıc bı bjk lı olmasın zaten |
Türkiye`de Saat: 02:59 . |